JakobsenRED Phoenix MAX 300 LED – 6 hullámhossz


Akció!

417.000 Ft

Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 419.000 Ft

Most 26% kedvezménnyel
444 882 Ft+Áfa

Klikk a további információkért

Felhasználási terület: teljes test

Teljes test megvilágítására alkalmas közel 1 méteres x 30 cm széles, gigantikus modell, a 119X68 cm testfelület lefedésére alkalmas. Az egyik legkeresettebb panelje a JakobsenRED termékcsaládnak. Mindent  felülmúló vörös fény élményt biztosít. Élsportolók,  hazánk egyes magyar és világbajnokainak elsődleges választása MAX 300 -as vörös fény lámpánk. Minden irányban 30 fokos szögben szórja a fény fotonokat,  így jóval nagyobb területet fed le, mint az aktuális mérete. Valóban a legigényesebb vásárlóknak – Önnek készült. Az egész törzset, csípőt, felsőcombot lefedi.  Kíváló intenzitással, multifunkciós LCD vezérléssel, állítható vörös és NIR fényerősség opcióval személyre szabhatja vörös fényterápiáját saját igénye szerint. Több panel összekapcsolásának lehetőségét nyújtja, igy egyedi panel méret összeállítható.Akár egy MAX 150-es lámpával, de akár 2-4 MAX 300-as panel is összekapcsolható életnagyságú méret eléréséhez.  Igazi wellness a bőrnek, a testnek, a léleknek kívül-belül. Jó az izomzatnak,  ízületnek, szöveteknek, energánknak. Jót tesz a hangulatnak, alvásnak, stresszszintnek- felfrissít, ellazít, feltölt-egyszerűen feldobja mindennapjaink.

JakobsenRED Phoenix MAX 300-as vörös fény lámpánk exkluzív kivitelű teljeskörű multi-infravörös és vörös fényterápiás óriási panel. Mivel a nap fénye is multispektrális, ezért vörös fény lámpáinkat úgy fejlesztettük ki, hogy a maximális 6 hullámhossz kibocsátására legyenek képesek. Mivel minél több hullámhosszt bocsát ki vörös fény lámpánk annál jobban tudjuk  a napfény érzetét imitálni, átélni, hatékonyabb vörös fény élményt elérve ezáltal. 

A legeredményesebb 2 vörös fényspekrumot, a 630 nm és a 660 nanométert,  3 közeli infravörös fényhullámhosszt használja a lámpa, a 830 nm, a 850 nm és a még igen ritka 810-es nanométert, mely szakértők szerint a legeffektívebb hullámhossz. Élvezze a vörös fényezést otthona kényelméből!

Biohackerek, egészségtudatos emberek, hektikus életmódot élő vezetők, menedzserek mellett szívesen alkalmazzák él és szabadidősportolók akár edzések elött és után is. Fitness és  wellness centrumokba, chill out room-ok létrehozásához is tökéletes választás. Jó az izomzatnak,  ízületnek, szöveteknek. 

Tudta? Minél nagyobb egy vörös fény  panel, annál nagyobb testfelületet vagyunk képesek megvilágítani vele, annál több fényenergiát képes befogadni szervezetünk, ami intenzívebb vörös fény élményt biztosít.

 

 

Méret: 92cmx30cmx6cm
LED szám: 300Pcs 5W

Professzionális 2023-as legújabb LED diódák 30%-kal nagyobb teljesítménysűrűséget ezáltal nagyobb hatékonyságot generálnak.

Dual LED: egy LED-be 2 fényhullámhossz építve
Lencse sugárszög: 30 fok
Bemeneti feszültség: 100-240V 50/60Hz

6 hullámhossz:

3 vörös fény: 630nm, 660nm, 670 nm,

3 közeli infravörös fény:  830nm, 850nm és a még igen ritka 810-es nanométer mely szakértők szerint a legeredményesebb fényhullámhossz

EMF: Rendkívül alacsony nullához közeli érték.

NO flicker effect: ( villódzásmenetes)

Súly: 10.5kg
Garancia: 3 év
Elégedettségi garancia: 60 nap

 


Információ az előrendelésről!

Az "utángyártás alatt" címkével megjelölt lámpáink igény esetén előrendelhetők, hogy semmiképpen ne maradjon le megálmodott lámpájáról. Előrendelés esetén csak az 50 % -át kell kifizetnie a terméknek, a fennmaradó 50 % -ot pedig akkor, amikor az már a raktárunkban van és átadásra kerül az Ön részére. Előrendelési szándék esetén a gyorsabb ügyintézés érdekében, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy emailban.
Termék árváltozása az utolsó 30 napban

Kategória:
Címke:
EZ A TERMÉK ELFOGYOTT ÁPRILISBAN MÉG UTÁNRENDELHETŐ

JakobsenRED Phoenix MAX 300

Felhasználási terület: teljes test

Teljes test megvilágítására alkalmas közel 1 méteres 30 cm széles, gigantikus modell. A legkeresettebb panelje a JakobsenRED termékcsaládnak. Mindent  felülmúló vörös fény élményt biztosít. Élsportolók, emellett hazánk egyes magyar és világbajnokainak elsődleges választása MAX 300 -as vörös fény lámpánk. Minden irányban 30 fokos szögben szórja a fény fotonokat,  így jóval nagyobb területet fed le, mint az aktuális mérete. Valóban a legigényesebb vásárlóknak – Önnek készült. Az egész törzset, csípőt, felsőcombot lefedi.  Hatalmas intenzitással, multifunkciós érintőképernyős vezérléssel, állítható vörös és NIR fényerősség opcióval személyre szabhatja vörös fényterápiáját saját igénye szerint.  Igazi wellness a bőrnek, a testnek, a léleknek kívül-belül. Jó az izomzatnak,  ízületnek, szöveteknek. Jót tesz a hangulatnak, alvásnak, stresszszintnek- felfrissít, ellazít, feltölt-egyszerűen feldobja mindennapjaink.

JakobsenRED Phoenix MAX 300-as vörös fény lámpánk exkluzív kivitelű teljeskörű multi-infravörös és vörös fényterápiás óriási panel. Mivel a nap fénye is multispektrális, ezért vörös fény lámpáinkat úgy fejlesztettük ki, hogy a maximális 6 hullámhossz kibocsátására legyenek képesek. Mivel minél több hullámhosszt bocsát ki vörös fény lámpánk annál jobban tudjuk  a napfény érzetét imitálni, átélni, hatékonyabb vörös fény élményt érhetünk el ezáltal. 

A legeredményesebb 2 vörös fényspektrumot, a 630 nm és a 660 nanométert,  3 közeli infravörös fényhullámhosszt használja a lámpa, a 830 nm, a 850 nm és a még igen ritka 810-es nanométert, mely szakértők szerint a legeffektívebb hullámhossz. Élvezze a vörös fényezést otthona kényelméből!

Biohackerek, egészségtudatos emberek, hektikus életmódot élő vezetők, menedzserek mellett szívesen alkalmazzák él és szabadidősportolók akár edzések elött és után is. Fitness és  wellness centrumokba, chill out room-ok létrehozásához is tökéletes választás; több panel összekapcsolásának lehetőségét kínálva, egyedi méretű vörös fény modellek, akár életnagyságú konstrukció is kialakítható vele.

Tudta? Minél nagyobb egy vörös fény  panel, annál nagyobb testfelületet vagyunk képesek megvilágítani vele, annál több fényenergiát képes befogadni szervezetünk, ami intenzívebb vörös fény élményt biztosít.

Méret: 92cmx30cmx6cm
LED szám: 300 db  5W, 42 mil

Professzionális  2023-as legújabb LED diódák 30%-kal nagyobb teljesítménysűrűséget ezáltal nagyobb hatékonyságot generálnak.

Dual LED: egy LED-be 2 fényhullámhossz építve

9. Daisy chain mode: Több panel összekapcsolásának lehetősége, mellyel egyedi panel méret összeállítható.

Teljesítménysűrűség: 219 mw/cm2 a LED felületén, 189 mw/cm2 15 cm.ről!

Lencse sugárszög: 30 fok

Bemeneti feszültség: 100-240V 50/60Hz A JakobsenRED luxus panelje, a valaha létrehozott egyik legfejlettebb vörös fényterápiás eszköz,  csúcs minőségégben: multifunkciós LCD vezérlés, távirányítóval, hatalmas teljesítménysűrűséggel, (189 mw/cm2 15 cm-ről ) 6 hullámhosszal!

6 hullámhossz: 3 vörös fény 630 nm, 660 nm, 670 nm 3 közeli infravörös fény: 830 nm, 850 nm és a még igen ritka 810-es nanométer, melyet a legeredményesebb fényspektrumnak tartanak a szakértők.

EMF: Rendkívül alacsony nullához közeli érték.

NO flicker effect: (villódzásmentes)

Garancia: 3 év
Elégedettségi garancia: 60 nap

Élettartam: 50,000 óra

Extra:

1. színes LCD kijelző
2. állítható frekvencia
3. állítható fényerősség (fénysűrűség) 1-100%-ig Külön-külön állítható a vörös és a közeli infravörös fény fényerőssége. Kimondottan érzékeny bőrűeknek, kezdő vörös fényezőknek  egy igazán kedvező funkció.
4. hullámhossz választás:

Három opció lehetséges: csak a vörös fény használata, csak a közeli infravörös fény alkalmazása, avagy mindkettő spektrum együttes használata. A maximális hatás elérésének érdekében a két fény együttes alkalmazása a javasolt, mivel szinergikusan hatnak egymásra. A hosszabb hullámhosszak felerősítik a rövidebb hullámhosszak behatolását..

5.Impulzus választható: 1-10000hz között.
6. távirányító – elem nem tartozék

CR2032 gombelemmel működik

7. Rögzíthető alkalmazás mód
8. állitható idő: 1-30 percig

9. Daisy chain mode: Több panel összekapcsolásának lehetősége, mellyel egyedi panel méret összeállítható.

Csomag tartalma:

1x vörös fény panel
1x távirányító
1 x csatlakozó tápkábel
1 x ajtóra akasztáshoz kampó
2 x akasztó kábel
2 x akasztó csavar
1 x állítható csigarendszer
1 x védőszemüveg

Figyelem! A csomag nem tartalmazza a részletes felhasználói útmutatót, ezért azt innen tudja letölteni:

Kérem figyelmesen olvassa el a használati útmutatót a helyes használathoz, a megfelelő hatás elérése érdekében! Túl rövid, vagy túl hosszú ideig tartó megvilágítással panelje teljesen hatástalan lehet!

vörös fény terápia   red light therapy   vörös fényterápia  vörös fény lámpa

 

Fontos információk!JakobsenRED vörös fény termékek

• A JakobsenRED vörös fény termékei mindamellet, hogy FDA, CE, RoHS tanúsítványokkal rendelkeznek, igen komoly minőségellenőrzésen mennek át nem orvostechnikai eszközök.

• Az oldalon található információk klinikai tudományos tanulmányok, javarészt a https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov orvosi könyvtár oldalon található szakcikkre alapult írás, a vörös fény terápia bizonyított és feltételezett hatásairól- némelyekhez további kutatások szükségesek.

• Az oldalon található információk nem szolgálnak diagnózis felállítására, sem a JakobsenRED termékek hatékonyságának bizonyítására, nem helyettesítik az orvossal való személyes konzultációt, sem az orvosi segítségnyújtást. Oldalunk írásai továbbá nem orvosi tanácsként íródtak, sem betegségek megelőzésére - kizárólag a vörös fény hatásainak/ feltételezett hatásainak bemutatása céljából információként szolgál a weboldal tartalma.

• Kérjük mindig forduljon orvosához egészségügyi panasz esetén. Gyermekek 3 éves kor alatt, magatehetetlen emberek, idős emberek felügyelet nélkül nem használhatják a vörös fény terápiás eszközeinket!


A garancia érvényesítéséről!

A garancia érvényesíthetősége miatt kérjük a csomagolás mindkét kartondobozát megtartani, ugyanis csak így az eredeti csomagolásban lehet biztonságosan szállítani a lámpákat. Ennek hiányában a lámpa nem szállítható!

Figyelmeztetés!

A vörös fény terápia egy csodálatos dolog - de nem mindenkinek vagy nem minden problémára jó.. Néhány ok, amiért a PBM nem biztos, hogy az Ön számára megfelelő:

• Olyan gyógyszert szed, amely fényérzékennyé teszi.
• Migrénje vagy rohamai vannak, amelyeket erős fény vált ki.
• Ön bipoláris zavarban szenved, amelyet bizonyos esetekben köztudottan befolyásol a fényhatás.
• Ön terhes.
• Három éves kor alatt nem használható!
• Nem használhatják magatehetetlen, idős emberek, gyermekek felügyelet nélkül! Javasolt ez esetekben az elüzetes orvosi konzultáció!
• Ne használja a készüléket, alkohol, kábítószer, nyugtató befolyása alatt.
• Ne használja nyílt seben, ismeretlen eredetű bőrbetegség esetén.

Az vörös fénynek van néhány fantasztikus előnye és hatása, de nem mindenkinek jó mindig. Mint minden erőteljes kezelésnél, itt is megfelelő gondossággal kell eljárni, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez a megfelelő választás az Ön számára.


Bármilyen egészségügyi kétely esetén forduljon orvosához!


Előrendelés menete!

Amit az előrendelésről mindenképpen tudni kell!

Utángyártás alatt lévő lámpáink igény esetén előrendelhetők, hogy ne maradjon le megálmodott lámpájáról.

Előrendelés esetén csak az 50 % -át kell kifizetnie a terméknek, a második 50 % -ot pedig amikor az már a raktárunkban van és átadásra kerül az Ön részére.

Várható szállítás 3-6 hét.

Előrendelési szándék esetén kérem vegye fel velünk a kapcsolatot:
info@vorosfeny.hu


Ha további kérdése lenne az előrendeléssel kapcsolatban, várjuk megkeresését elérhetőségeink valamelyikén!


 

« Vissza az előző oldalra
Termékkatagóriák

Pénzvisszafizetési garancia!

Ha bármilyen okból nem elégedett a termékkel,
semmi gond!
Minden termékre 60 napos pénzvisszafizetési garanciát kínálunk.

A garancia érvényesítéséről!
A garancia érvényesíthetősége miatt kérjük a csomagolás mindkét kartondobozát megtartani, ugyanis csak így az eredeti csomagolásban lehet biztonságosan szállítani a lámpákat. Ennek hiányában a lámpa nem szállítható!
PARTNERPROGRAM

Ha Ön masszőr, fizioterapueta, kozmetikus, természetgyógyász, vagy csak érdekli a vörös fény terápia, és szeretne viszonteladó lenni, kérem, lépjen kapcsolatba velem, hogy további információkat kapjon ennek folyamatáról.


60 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA!


INGYENES / GYORS SZÁLLÍTÁS RAKTÁRKÉSZLETEN LÉVŐ TERMÉKEINKRE


 

JakobsenRED-ben számos ismert személyiség bízik,
akik csúcsminőségű wellness megoldásokat keresnek.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

BÁRMILYEN FELMERÜLŐ KÉRDÉS ESETÉN
KERESSEN MINKET BIZALOMMAL!

Elérhetőségeink:

Telefonos ügyfélszolgálat - Hétfő-péntek: 9.00-12.00-ig valamint 15.00-18.00 óráig!
Telefon: 00 36 572 55 19 | E-mail: info@vorosfeny.hu

 

JAKOBSENRED PHOENIX TERMÉKEK

Vörös Fény terápia plusz

JakobsenRED csúcs paneljei. Világszinten ritkaság, Európában egyedülállóan 5 hullámhosszal, köztük a 810-es nanométerrel!

TOVÁBB >>

 

Mi alapján válasszak fényterápiás panelt, melyik nekem az ideális?
Tovább olvasok >>


JAKOBSENRED VÖRÖS FÉNY LÁMPÁK

JAKOBSENRED vörös fény csúcs panelek

Az oldalon található információk nem szolgálnak diagnózis felállítására, sem a JakobsenRED termékek hatékonyságának bizonyítására, nem helyettesítik az orvossal való személyes konzultációt, sem az orvosi segítségnyújtást. Oldalunk írásai továbbá nem orvosi tanácsként íródtak, sem betegségek megelőzésére – kizárólag a vörös fény hatásainak/ feltételezett hatásainak bemutatása céljából információként szolgál a weboldal tartalma.

 

Vörös Fény Terápia | Motor: WP | Sablon: Netstilus | Kinézet: K@tilla | Tartalom: Jakobsen Anita Jakobsen Biohacking Kft.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldal „cookie”-kat (sütiket) használ. Fontos azonban tudni, hogy ezek semmilyen adatot nem tárolnak illetve küldenek az oldal látogatóiról vagy böngészési szokásairól, csak is az oldal használatát segítik. Weboldalunk használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Ha mégsem szeretné akkor az internetböngésző beállításainak megváltoztatásával a sütik küldése letiltható!

Sitemap | Oldaltérkép | Terméktérkép | Bejegyzéstérkép

2022 - 2024 © Vörös Fény Terápia

0
    A KOSÁR TARTALMA
    A kosár jelenleg üres!Vásárlás megkezdése