JakobsenRED Phoenix MAX BIO 200 – 6 hullámhossz


399.000 Ft

314 173 Ft +áfa

Klikk a további információkért

Felhasználási terület: teljes test kezelés

A Phoenix MAX BIO 200 LED-es panelünk 74 cm magas közepes méretű modellje, 98X68 cm testfelület lefedésére képes. A legmagasabb színvonalat kereső szofisztikált vásárló választása, aki a jó ár érték arányt keresi.  A legújabb és egyben  legfejlettebb kék fényt is kibocsátó lámpasorozatunknak közepes méretű panelje, amelyet olyan felhasználók számára fejlesztettünk ki, akik az innováció szerelmesei: mindig a legújabb designt, hullámhossz trendet keresik  a vörös fény piacon. MAX paneljeink megszokott luxusát kínálják, nagy teljesítményt és fejlett spektrumokat a jobb előnyök érdekében, valamint több panel összekapcsolásának képességét, hogy bármilyen egyedi méretű panelt lehessen létrehozni.

Paneljét kezelheti mobiljára letölthető JakobsenRED applikációval, multifunkciós érintőképernyős vezérléssel, mellyel személyre szabhatja vörös fényterápiáját saját igénye szerint. Külön állítható a vörös és a közeli infravörös + kék fény erőssége egyedi érzékenységez szem elött tartva.  Szabályozhatja mindemellett  a frekvenciát és az időzítést. Méreténél fogva elsősorban üzletasszonyok, sportoló hölgyek, hektikus életmódot élő emberek elsődleges választása. Igazi wellness a bőrnek, a testnek, a léleknek kívül-belül.

Mindent  felülmúló vörös fény élményt biztosít. Minden irányban 30 fokos szögben szórja a fény fotonokat,  így jóval nagyobb területet fed le, mint az aktuális mérete. Valóban a legigényesebb vásárlóknak – Önnek készült. 

 

RÉSZLETES INFORMÁCIÓK »


Információ az előrendelésről!

Az "utángyártás alatt" címkével megjelölt lámpáink igény esetén előrendelhetők, hogy semmiképpen ne maradjon le megálmodott lámpájáról. Előrendelés esetén csak az 50 % -át kell kifizetnie a terméknek, a fennmaradó 50 % -ot pedig akkor, amikor az már a raktárunkban van és átadásra kerül az Ön részére. Előrendelési szándék esetén a gyorsabb ügyintézés érdekében, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy emailban.
Termék árváltozása az utolsó 30 napban

Kategóriák: ,

JakobsenRED Phoenix MAX BIO 200

Felhasználási terület: teljes test kezelés

A Phoenix MAX BIO 200 LED-es panelünk 74 cm magas közepes méretű modellje, 98X68 cm testfelület lefedésére képes. A legmagasabb színvonalat kereső szofisztikált vásárló választása, aki a jó ár érték arányt keresi.  A legújabb és egyben  legfejlettebb kék fényt is kibocsátó lámpasorozatunknak közepes méretű panelje, amelyet olyan felhasználók számára fejlesztettünk ki, akik az innováció szerelmesei: mindig a legújabb designt, hullámhossz trendet keresik  a vörös fény piacon. MAX paneljeink megszokott luxusát kínálják, nagy teljesítményt és fejlett spektrumokat a jobb előnyök érdekében, valamint több panel összekapcsolásának képességét, hogy bármilyen egyedi méretű panelt lehessen létrehozni.

Paneljét kezelheti mobiljára letölthető JakobsenRED applikációval, multifunkciós érintőképernyős vezérléssel, mellyel személyre szabhatja vörös fényterápiáját saját igénye szerint. Külön állítható a vörös és a közeli infravörös + kék fény erőssége egyedi érzékenységet szem elött tartva.  Szabályozhatja mindemellett  a frekvenciát és az időzítést. Méreténél fogva elsősorban üzletasszonyok, sportoló hölgyek, hektikus életmódot élő emberek elsődleges választása. Igazi wellness a bőrnek, a testnek, a léleknek kívül-belül.

Mindent  felülmúló vörös fény élményt biztosít. Minden irányban 30 fokos szögben szórja a fény fotonokat,  így jóval nagyobb területet fed le, mint az aktuális mérete. 

JakobsenRED Phoenix MAX  BIO 200-as vörös fény lámpánk exkluzív kivitelű teljeskörű multi-infravörös és vörös fényterápiás közepes méretű panel. Mivel a nap fénye is multispektrális, ezért vörös fény lámpáinkat úgy fejlesztettük ki, hogy a maximális 6 hullámhossz kibocsátására legyenek képesek.

A legeredményesebb 3 közeli infravörös fényspektrumot, a 830 nm, a 850 nm és a még igen ritka 810-es nanométert használja a lámpa. Ez utóbbit dupla mennyiségben. Emellett 2 vörös fényspektrumot, a 630 nm, a 660 nm és egy 480 nanométeres kék fényt is beépítésre került.

Biohackerek, egészségtudatos emberek mellett szívesen alkalmazzák él és szabadidősportolók akár edzések elött és után is. Jó az izomzatnak,  ízületnek, szöveteknek. Jót tesz a hangulatnak, alvásnak, felfrissít, ellazít, feltölt-egyszerűen feldobja mindennapjaink. 

Használjuk reggelente, a legjobb eredmények elérése érdekében. Kellemes frissítő, ellazulást biztosít –ragyogó külsővel – felkészít lelkileg fizikailag is az előttünk álló napra. 

Minél nagyobb egy vörös fény  panel, annál nagyobb testfelületet vagyunk képesek megvilágítani vele, annál több fényenergiát képes befogadni szervezetünk, ami intenzívebb vörös fény élményt biztosít.

Specifikáció:

Méret: 74cm x 30cm x 6.5 cm

Test lefedettsége: 98X68 cm
LED szám: 200 db 5W, 42 mil

Professzionális taiwani LED-ek:

Dual LED: egy LED-ben 2 hullámhossz

Daisy chain mode: Több panel összekapcsolásának lehetősége, mellyel egyedi panel méret összeállítható.

Teljesítménysűrűség: 153 mw/cm² 15 cm távolságra
Lencse sugárszög: 30 fok
Bemeneti feszültség: 100-240V 50/60Hz

6 Hullámhossz:  

vörös fény: 630nm, 660nm, 670 nm

közeli infravörös fény: 830nm, 850nm és a még igen ritka 810-es nanométer dupla mennyiségben

kék fény: 480 nm

EMF: 0.0 µT @ 4”

NO flicker effect (villódzásmentes)

Súly: 8.9 kg
Garancia: 3 év
Elégedettségi garancia: 60 nap

Élettartam: 100.000 óra

Extra:

JakobsenRED applikáció – töltse le mobil telefonjára, vezérelje vörös fény lámpáját az app-ről!

1. színes LCD (érintőképernyős)  kijelző, mellyel személyre szabhatja  egyedi igények szerint vörös fényterápiáját 
2. állítható frekvencia
3. állítható fényerősség (fénysűrűség) 1-100%-ig. Külön-külön állítható a vörös és a közeli infravörös fény fényerőssége. Kimondottan érzékeny bőrűeknek, kezdő vörös fényezőknek  egy igazán kedvező funkció.
4. hullámhossz választás:

Három opció lehetséges: csak a vörös fény használata, csak a közeli infravörös fény alkalmazása, avagy mindkettő spektrum együttes használata. A maximális hatás elérésének érdekében a két fény együttes alkalmazása a javasolt, mivel szinergikusan hatnak egymásra. A hosszabb hullámhosszak felerősítik a rövidebb hullámhosszak hatását.

5. Impulzus választható: 1-20hz között.
6. távirányító – elem nem tartozék

CR2032 gombelemmel működik

7. Rögzíthető alkalmazás mód
8. állitható idő: 1-30 percig

Csomag tartalma:

1x vörös fény panel
1x távirányító
1 x csatlakozó tápkábel
1 x ajtóra akasztáshoz kampó
2 x akasztó kábel
2 x akasztó csavar
1 x állítható csigarendszer
1 x védőszemüveg

1x összeköző kábel

Figyelem! A csomag nem tartalmazza a részletes felhasználói útmutatót, ezért azt innen tudja letölteni:

Kérem figyelmesen olvassa el a használati útmutatót a helyes használathoz, a megfelelő hatás elérése érdekében! Túl rövid, vagy túl hosszú ideig tartó megvilágítással panelje teljesen hatástalan lehet!

 

Fontos információk!JakobsenRED vörös fény termékek

• A JakobsenRED vörös fény termékei mindamellet, hogy FDA, CE, RoHS tanúsítványokkal rendelkeznek, igen komoly minőségellenőrzésen mennek át nem orvostechnikai eszközök.

• Az oldalon található információk nem szolgálnak diagnózis felállítására, sem a JakobsenRED termékek hatékonyságának bizonyítására, nem helyettesítik az orvossal való személyes konzultációt, sem az orvosi segítségnyújtást. Oldalunk írásai továbbá nem orvosi tanácsként íródtak, sem betegségek megelőzésére - kizárólag a vörös fény hatásainak/ feltételezett hatásainak bemutatása céljából információként szolgál a weboldal tartalma.

• Kérjük mindig forduljon orvosához egészségügyi panasz esetén. Gyermekek 3 éves kor alatt, magatehetetlen emberek, idős emberek felügyelet nélkül nem használhatják a vörös fény terápiás eszközeinket!


A garancia érvényesítéséről!

A garancia érvényesíthetősége miatt kérjük a csomagolás mindkét kartondobozát megtartani, ugyanis csak így az eredeti csomagolásban lehet biztonságosan szállítani a lámpákat. Ennek hiányában a lámpa nem szállítható!

Figyelmeztetés!

A vörös fény terápia egy csodálatos dolog - de nem mindenkinek vagy nem minden problémára jó.. Néhány ok, amiért a PBM nem biztos, hogy az Ön számára megfelelő:

• Olyan gyógyszert szed, amely fényérzékennyé teszi.
• Migrénje vagy rohamai vannak, amelyeket erős fény vált ki.
• Ön bipoláris zavarban szenved, amelyet bizonyos esetekben köztudottan befolyásol a fényhatás.
• Ön terhes.
• Három éves kor alatt nem használható!
• Nem használhatják magatehetetlen, idős emberek, gyermekek felügyelet nélkül! Javasolt ez esetekben az elüzetes orvosi konzultáció!
• Ne használja a készüléket, alkohol, kábítószer, nyugtató befolyása alatt.
• Ne használja nyílt seben, ismeretlen eredetű bőrbetegség esetén.

Az vörös fénynek van néhány fantasztikus előnye és hatása, de nem mindenkinek jó mindig. Mint minden erőteljes kezelésnél, itt is megfelelő gondossággal kell eljárni, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez a megfelelő választás az Ön számára.


Bármilyen egészségügyi kétely esetén forduljon orvosához!


Előrendelés menete!

Amit az előrendelésről mindenképpen tudni kell!

Utángyártás alatt lévő lámpáink igény esetén előrendelhetők, hogy ne maradjon le megálmodott lámpájáról.

Előrendelés esetén csak az 50 % -át kell kifizetnie a terméknek, a második 50 % -ot pedig amikor az már a raktárunkban van és átadásra kerül az Ön részére.

Várható szállítás 3-6 hét.

Előrendelési szándék esetén kérem vegye fel velünk a kapcsolatot:
info@vorosfeny.hu


Ha további kérdése lenne az előrendeléssel kapcsolatban, várjuk megkeresését elérhetőségeink valamelyikén!


 

« Vissza az előző oldalra
Termékkatagóriák

Pénzvisszafizetési garancia!

Ha bármilyen okból nem elégedett a termékkel,
semmi gond!
Minden termékre 60 napos pénzvisszafizetési garanciát kínálunk.

A garancia érvényesítéséről!
A garancia érvényesíthetősége miatt kérjük a csomagolás mindkét kartondobozát megtartani, ugyanis csak így az eredeti csomagolásban lehet biztonságosan szállítani a lámpákat. Ennek hiányában a lámpa nem szállítható!
PARTNERPROGRAM

Ha Ön masszőr, fizioterapueta, kozmetikus, természetgyógyász, vagy csak érdekli a vörös fény terápia, és szeretne viszonteladó lenni, kérem, lépjen kapcsolatba velem, hogy további információkat kapjon ennek folyamatáról.


60 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA!


INGYENES / GYORS SZÁLLÍTÁS RAKTÁRKÉSZLETEN LÉVŐ TERMÉKEINKRE


 

JakobsenRED-ben számos ismert személyiség bízik,
akik csúcsminőségű wellness megoldásokat keresnek.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

BÁRMILYEN FELMERÜLŐ KÉRDÉS ESETÉN
KERESSEN MINKET BIZALOMMAL!

Elérhetőségeink:

Telefonos ügyfélszolgálat - Hétfő-péntek: 9.00-12.00-ig valamint 15.00-18.00 óráig!
Telefon: 00 36 70 572 55 19 | E-mail: info@vorosfeny.hu

 

JAKOBSENRED TERMÉKEK

JakobsenRED csúcs paneljei. Világszinten ritkaság, Európában egyedülállóan 6 hullámhosszal, köztük a 810-es nanométerrel!

TOVÁBB >>

 

Mi alapján válasszak fényterápiás panelt, melyik nekem az ideális?
Tovább olvasok >>


JAKOBSENRED VÖRÖS FÉNY LÁMPÁK

Az oldalon található információk nem szolgálnak diagnózis felállítására, sem a JakobsenRED termékek hatékonyságának bizonyítására, nem helyettesítik az orvossal való személyes konzultációt, sem az orvosi segítségnyújtást. Oldalunk írásai továbbá nem orvosi tanácsként íródtak, sem betegségek megelőzésére – kizárólag a vörös fény hatásainak/ feltételezett hatásainak bemutatása céljából információként szolgál a weboldal tartalma.

 

Vörös Fény Terápia | Motor: WP | Sablon: Netstilus | Kinézet: K@tilla | Tartalom: Jakobsen Anita Jakobsen Biohacking Kft.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldal „cookie”-kat (sütiket) használ. Fontos azonban tudni, hogy ezek semmilyen adatot nem tárolnak illetve küldenek az oldal látogatóiról vagy böngészési szokásairól, csak is az oldal használatát segítik. Weboldalunk használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Ha mégsem szeretné akkor az internetböngésző beállításainak megváltoztatásával a sütik küldése letiltható!

Sitemap | Oldaltérkép | Terméktérkép | Bejegyzéstérkép

2022 - 2024 © Vörös Fény Terápia

Szerzői jog 2024 JAKOBSEN BIOHACKING KFT. Minden jog fenntartva.

0
    A KOSÁR TARTALMA
    A kosár jelenleg üres!Vásárlás megkezdése