JakobsenRED Performance MAX 300 LED – 7 hullámhossz


579.000 Ft

455.906 Ft +áfa

Klikk a további információkért

Felhasználási terület: fél test

Európa első és egytelen lámpa családjának legnagyobb panelje Performance MAX 300-as vörös fény lámpánk, mely 4 NIR, közeli infravörös fény, spektrumot tartalmaz, a 3 vörös fény mellett.  A vörös fényterápia abszolút csúcsa cégünk büszkesége közel egy méteres robosztus modell, mely magas igénybevételre, maximális hatásfokkal vörös fény “fanatikusainak” terveztük. A páratlan minőséggel, eredményekkel;  igazán egyedi spektrum kombinációval büszkélkedő 300 dual LED-es modellünk a vörös fény piac 7 legeredményesebbnek tartott vörös és közeli infravörös (NIR) hullámhosszúságú fény kibocsátására képes.  Ezzel a vörös fény családunkkal egy teljesen új  spektrumot hoztunk el Európának;  a maximális hatékonyságot biztosító 1060 nanométeres NIR fényt. Az él és szabadidőportolók, biohackerek és a vörös fény wellness rajongói számára testre szabott JakobsenRED Performance MAX  minden eddigi vörös fény panelt felülmúló vörös fény élményt biztosít.  

MAX paneljeink megszokott luxusát kínálja Perormance MAX szériánk minden modellje:  nagy teljesítményt és a legkeresettebb hullámhosszokat a nagyobb hatékonyság érdekében.

Több panel összekapcsolásának lehetőségével bármilyen egyedi méretű lámpa konstrukció kialakítható.

Paneljét kezelheti mobiljára letölthető JakobsenRED applikációval, multifunkciós érintőképernyős vezérléssel, mellyel személyre szabhatja vörös fényterápiáját saját igénye szerint. Külön állítható a vörös és a közeli infravörös + kék fény erőssége egyedi érzékenységez szem elött tartva.  Szabályozhatja mindemellett  a frekvenciát és az időzítést. Méreténél fogva elsősorban üzletemberek, sportolók, hektikus életmódot élő manager/marketinges emberek elsődleges választása. Igazi wellness a bőrnek, a testnek, a léleknek kívül-belül.

 

RÉSZLETES INFORMÁCIÓK »

 


Információ az előrendelésről!

Az "utángyártás alatt" címkével megjelölt lámpáink igény esetén előrendelhetők, hogy semmiképpen ne maradjon le megálmodott lámpájáról. Előrendelés esetén csak az 50 % -át kell kifizetnie a terméknek, a fennmaradó 50 % -ot pedig akkor, amikor az már a raktárunkban van és átadásra kerül az Ön részére. Előrendelési szándék esetén a gyorsabb ügyintézés érdekében, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy emailban.
Termék árváltozása az utolsó 30 napban

Kategóriák: ,
Várható érkezés június 10

JakobsenRED Performance MAX 300 LED – 7 hullámhossz

Felhasználási terület: fél test

Európa első és egytelen lámpa családjának legnagyobb panelje Performance MAX 300-as vörös fény lámpánk, mely 4 NIR, közeli infravörös fény, spektrumot tartalmaz, a 3 vörös fény mellett.  A vörös fényterápia abszolút csúcsa cégünk büszkesége közel egy méteres robosztus modell, mely magas igénybevételre, maximális hatásfokkal vörös fény “fanatikusainak” terveztük. A páratlan minőséggel, eredményekkel;  igazán egyedi spektrum kombinációval büszkélkedő 300 dual LED-es modellünk a vörös fény piac 7 legeredményesebbnek tartott vörös és közeli infravörös (NIR) hullámhosszúságú fény kibocsátására képes.  Ezzel a vörös fény családunkkal egy teljesen új  spektrumot hoztunk el Európának;  a maximális hatékonyságot biztosító 1060 nanométeres NIR fényt. Az él és szabadidőportolók, biohackerek és a vörös fény wellness rajongói számára testre szabott JakobsenRED Performance MAX  minden eddigi vörös fény panelt felülmúló vörös fény élményt biztosít.  

MAX paneljeink megszokott luxusát kínálja Perormance MAX szériánk minden modellje:  nagy teljesítményt és a legkeresettebb hullámhosszokat a nagyobb hatékonyság érdekében.

Több panel összekapcsolásának lehetőségével bármilyen egyedi méretű lámpa konstrukció kialakítható.

Paneljét kezelheti mobiljára letölthető JakobsenRED applikációval, multifunkciós LCD vezérléssel, mellyel személyre szabhatja vörös fényterápiáját saját igénye szerint. Külön állítható a vörös és a közeli infravörös fény erőssége egyedi érzékenységet szem elött tartva.  Szabályozhatja mindemellett  a frekvenciát és az időzítést. Méreténél, teljesítményénél  fogva elsősorban sportoló hölgyek, hektikus életmódot élő emberek, biohackerek, a vörös fény „függők” elsődleges választása. Igazi wellness az izomzatnak, ízületeknek, mélyszöveteknek, tudatnak, hangulatnak; átfogóan az egész a testnek, a léleknek kívül-belül.

Maximális eredményeket ígér köszönhetően a 4 NIR spektrumnak, az új,  hosszúságánál fogva igen mélyre hatoló 1060 nm-nek.  Miután minden irányban 30 fokos szögben szórja a fény fotonokat,  így jóval nagyobb test felületet fed le, mint az aktuális mérete.

JakobsenRED Performance MAX  300-as vörös fény lámpánk exkluzív kivitelű teljeskörű multi-infravörös és vörös fényterápiás robosztus panel. Mivel a nap fénye is multispektrális, ezért vörös fény lámpáinkat úgy fejlesztettük ki, hogy a maximális 7 legeredményesebbnek tartott hullámhossz kibocsátására legyenek képesek.

Spektakuláris 7 hullámhossz, 4 db közeli infravörössel

4 db  közeli infravörös fényspektrumot, a 830 nm, a 850 nm, a még ritka 810-es nm mellett, a legújabb NIR fényt is elhoztuk vásáróinknak maximális beépíthetőségi mennyiségben: az 1060 nanométert.   Emellett 3 db vörös fényspektrumot tökéletes kombinációját bocsátja ki Perfomance MAX sorozatunk:  a 630 nm, a 660 nm és a 670 nanométert.

Paneljét kezelheti mobiljára letölthető JakobsenRED applikációval, multifunkciós LCD  vezérléssel, mellyel személyre szabhatja vörös fényterápiáját saját igénye szerint. Külön állítható a vörös és a közeli infravörös + kék fény erőssége egyedi érzékenységet szem előtt tartva.  Szabályozhatja mindemellett  a frekvenciát és az időzítést.  Igazi wellness a tudatnak, a testnek, a léleknek kívül-belül és még a bőrünk is ragyogó tőle.

TUDTA?

  • A világ első 1060 nanométeres vörös fény paneljét az amerikai PlatinumLED amerikai vörös fény óriás fejlesztette ki. Majd a világon második cégként, kontinensünkön az élen, egyedülállóan  a JakobsenRED Performance MAX sorozatunk vörös fény lámpái képesek az 1060 nm kibocsátására.
  • 4 d bNIR, közeli infravörös fényt csak a JakobsenRED Performance MAX lámpái tartalmaznak Európában
  • Az 1000 nm-nél hosszabb hullámhosszak nem a bőr melaninja által szívódnak fel, így nagyobb mennyiségű fényenergia hatol mélyebbre a szövetekbe.
  • Minél nagyobb egy vörös fény  panel, annál nagyobb testfelületet vagyunk képesek megvilágítani vele, annál több fényenergiát képes befogadni szervezetünk, ami intenzívebb vörös fény élményt biztosít. Érdemes több panelt egymásra építeni egyedi panel méretek kialakításához. Tekintse meg multi-panel kínálatunkat, melyek állandó kedvezménnyel elérhetők rugalmas, 0% -os finanszírozással

 

Adatok:

Méret: 92cmx30cmx6cm
LED szám: 300 db  5W, 42 mil

Test lefedettsége: 119×68 cm

Professzionális  taiwani LED diódák 

Dual LED: egy LED-be 2 fényhullámhossz építve

Teljesítménysűrűség: 185  mw/cm2 15 cm.ről

Lencse sugárszög: 30 fok
Bemeneti feszültség: 100-240V 50/60Hz

Pulzálás: -20 hz

Súly: 10.8kg

7 hullámhossz:

3 vörös fény: 630 nm, 660 nm, 670 nm

4 közeli infravörös fény: 830 nm, 850 nm és a még igen ritka 810-es nm, és az abszolút csúcs, újonnan felfedezett 1060 nanométer

EMF: 0.0 µT @ 4”

NO flicker effect: (villódzásmentes)

Garancia:

Garancia: 3 év
Elégedettségi garancia: 60 nap

Élettartam: 50,000 óra

Extra:

JakobsenRED applikáció – töltse le mobil telefonjára, vezérelje vörös fény lámpáját az app-ről!

1. színes LCD kijelző
2. állítható frekvencia
3. állítható fényerősség (fénysűrűség) 1-100%-ig Külön-külön állítható a vörös és a közeli infravörös fény fényerőssége. Kimondottan érzékeny bőrűeknek, kezdő vörös fényezőknek  egy igazán kedvező funkció.
4. hullámhossz választás:

Három opció lehetséges: csak a vörös fény használata, csak a közeli infravörös fény alkalmazása, avagy mindkettő spektrum együttes használata. A maximális hatás elérésének érdekében a két fény együttes alkalmazása a javasolt, mivel szinergikusan hatnak egymásra.

5.Impulzus 1-20 hz
6. távirányító – elemmel

CR2032 gombelemmel működik

7. Rögzíthető alkalmazás mód
8. állitható idő: 1-30 percig

9. Daisy chain mode: több panel összekapcsolásának lehetősége egyedi méretű lámpa kialakításhoz. 

Tekintse meg választható multi -panel összeállításainkat.

Csomag tartalma:

1x vörös fény panel
1x távirányító
1 x csatlakozó tápkábel
1 x ajtóra akasztáshoz kampó
2 x akasztó kábel
2 x akasztó csavar
1 x állítható csigarendszer
1 x védőszemüveg                                                                                                                                                                                                                        1x öszekötő kábel

Figyelem! A csomag nem tartalmazza a részletes felhasználói útmutatót, ezért azt innen tudja letölteni:

Kérem figyelmesen olvassa el a használati útmutatót a helyes használathoz, a megfelelő hatás elérése érdekében! Túl rövid, vagy túl hosszú ideig tartó megvilágítással panelje teljesen hatástalan lehet! SOHA ne nézzen közvetlen a fénybe!

 

 

 

Fontos információk!JakobsenRED vörös fény termékek

• A JakobsenRED vörös fény termékei mindamellet, hogy FDA, CE, RoHS tanúsítványokkal rendelkeznek, igen komoly minőségellenőrzésen mennek át nem orvostechnikai eszközök.

• Az oldalon található információk nem szolgálnak diagnózis felállítására, sem a JakobsenRED termékek hatékonyságának bizonyítására, nem helyettesítik az orvossal való személyes konzultációt, sem az orvosi segítségnyújtást. Oldalunk írásai továbbá nem orvosi tanácsként íródtak, sem betegségek megelőzésére - kizárólag a vörös fény hatásainak/ feltételezett hatásainak bemutatása céljából információként szolgál a weboldal tartalma.

• Kérjük mindig forduljon orvosához egészségügyi panasz esetén. Gyermekek 3 éves kor alatt, magatehetetlen emberek, idős emberek felügyelet nélkül nem használhatják a vörös fény terápiás eszközeinket!


A garancia érvényesítéséről!

A garancia érvényesíthetősége miatt kérjük a csomagolás mindkét kartondobozát megtartani, ugyanis csak így az eredeti csomagolásban lehet biztonságosan szállítani a lámpákat. Ennek hiányában a lámpa nem szállítható!

Figyelmeztetés!

A vörös fény terápia egy csodálatos dolog - de nem mindenkinek vagy nem minden problémára jó.. Néhány ok, amiért a PBM nem biztos, hogy az Ön számára megfelelő:

• Olyan gyógyszert szed, amely fényérzékennyé teszi.
• Migrénje vagy rohamai vannak, amelyeket erős fény vált ki.
• Ön bipoláris zavarban szenved, amelyet bizonyos esetekben köztudottan befolyásol a fényhatás.
• Ön terhes.
• Három éves kor alatt nem használható!
• Nem használhatják magatehetetlen, idős emberek, gyermekek felügyelet nélkül! Javasolt ez esetekben az elüzetes orvosi konzultáció!
• Ne használja a készüléket, alkohol, kábítószer, nyugtató befolyása alatt.
• Ne használja nyílt seben, ismeretlen eredetű bőrbetegség esetén.

Az vörös fénynek van néhány fantasztikus előnye és hatása, de nem mindenkinek jó mindig. Mint minden erőteljes kezelésnél, itt is megfelelő gondossággal kell eljárni, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez a megfelelő választás az Ön számára.


Bármilyen egészségügyi kétely esetén forduljon orvosához!


Előrendelés menete!

Amit az előrendelésről mindenképpen tudni kell!

Utángyártás alatt lévő lámpáink igény esetén előrendelhetők, hogy ne maradjon le megálmodott lámpájáról.

Előrendelés esetén csak az 50 % -át kell kifizetnie a terméknek, a második 50 % -ot pedig amikor az már a raktárunkban van és átadásra kerül az Ön részére.

Várható szállítás 3-6 hét.

Előrendelési szándék esetén kérem vegye fel velünk a kapcsolatot:
info@vorosfeny.hu


Ha további kérdése lenne az előrendeléssel kapcsolatban, várjuk megkeresését elérhetőségeink valamelyikén!


 

« Vissza az előző oldalra
Termékkatagóriák

Pénzvisszafizetési garancia!

Ha bármilyen okból nem elégedett a termékkel,
semmi gond!
Minden termékre 60 napos pénzvisszafizetési garanciát kínálunk.

A garancia érvényesítéséről!
A garancia érvényesíthetősége miatt kérjük a csomagolás mindkét kartondobozát megtartani, ugyanis csak így az eredeti csomagolásban lehet biztonságosan szállítani a lámpákat. Ennek hiányában a lámpa nem szállítható!
PARTNERPROGRAM

Ha Ön masszőr, fizioterapueta, kozmetikus, természetgyógyász, vagy csak érdekli a vörös fény terápia, és szeretne viszonteladó lenni, kérem, lépjen kapcsolatba velem, hogy további információkat kapjon ennek folyamatáról.


60 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA!


INGYENES / GYORS SZÁLLÍTÁS RAKTÁRKÉSZLETEN LÉVŐ TERMÉKEINKRE


 

JakobsenRED-ben számos ismert személyiség bízik,
akik csúcsminőségű wellness megoldásokat keresnek.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

BÁRMILYEN FELMERÜLŐ KÉRDÉS ESETÉN
KERESSEN MINKET BIZALOMMAL!

Elérhetőségeink:

Telefonos ügyfélszolgálat - Hétfő-péntek: 9.00-12.00-ig valamint 15.00-18.00 óráig!
Telefon: 00 36 572 55 19 | E-mail: info@vorosfeny.hu

 

JAKOBSENRED PHOENIX TERMÉKEK

Vörös Fény terápia plusz

JakobsenRED csúcs paneljei. Világszinten ritkaság, Európában egyedülállóan 5 hullámhosszal, köztük a 810-es nanométerrel!

TOVÁBB >>

 

Mi alapján válasszak fényterápiás panelt, melyik nekem az ideális?
Tovább olvasok >>


JAKOBSENRED VÖRÖS FÉNY LÁMPÁK

JAKOBSENRED vörös fény csúcs panelek

Az oldalon található információk nem szolgálnak diagnózis felállítására, sem a JakobsenRED termékek hatékonyságának bizonyítására, nem helyettesítik az orvossal való személyes konzultációt, sem az orvosi segítségnyújtást. Oldalunk írásai továbbá nem orvosi tanácsként íródtak, sem betegségek megelőzésére – kizárólag a vörös fény hatásainak/ feltételezett hatásainak bemutatása céljából információként szolgál a weboldal tartalma.

 

Vörös Fény Terápia | Motor: WP | Sablon: Netstilus | Kinézet: K@tilla | Tartalom: Jakobsen Anita Jakobsen Biohacking Kft.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldal „cookie”-kat (sütiket) használ. Fontos azonban tudni, hogy ezek semmilyen adatot nem tárolnak illetve küldenek az oldal látogatóiról vagy böngészési szokásairól, csak is az oldal használatát segítik. Weboldalunk használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Ha mégsem szeretné akkor az internetböngésző beállításainak megváltoztatásával a sütik küldése letiltható!

Sitemap | Oldaltérkép | Terméktérkép | Bejegyzéstérkép

2022 - 2024 © Vörös Fény Terápia

0
    A KOSÁR TARTALMA
    A kosár jelenleg üres!Vásárlás megkezdése