Minden otthonba, minden korosztálynak!

VÖRÖS ÉS KÖZELI INFRAVÖRÖS

FÉNYTERÁPIA a legmagasabb

szinten

Büszkeséggel tölt el minket, hogy cégünk a Jakobsen Biohacking Kft nevéhez fűződik Magyarországon a vörös fényterápia elterjedése. A vorosfeny.hu hazánk első vörös fény lámpák forgalmazására specializálódott webáruháza. JakobsenRED vörös fényterápiás lámpáink fejlettségben, minőségben világszínvonalon a legnagyobbak közt vannak; maximális vörös fény élményt biztosítanak köszönhetően az 5 legeredményesebb hullámhossz használatának, és magas foton nyomásának.

az első az igazi: JakobsenRED

miért válasszon JakobsenRed vörös fény lámpát?

Amiben kitűnük

A Jakobsen Biohacking Kft meglehetősen új a vörös piacon, akárcsak Európa összes vörös fény lámpákat forgalmazó cége, hiszen maga a vörös fényterápia is csak egy jó éve kezdett beszivárogni kontinensünkre. Ettől független, ami jelentősen megkülönbözteti a Jakobsen Biohacking Kft-ét a vörös fény piacon jelenlévő cégektől, az a hitelesség, a magas minőség, és a legújabb kutatási eredményekre szabása lámpáink hullámhosszának, ami a vörös fényterápia lelke. A megfelelő hullámhossz és a megfelelő hullámhossz szám elengedhetetlen egy igazán hatékony vörös fény lámpa előállításához. Márpedig Ön azért vásárol vörös fényterápiás lámpát, mert a jólétébe szeretne fektetni: az opció csak a legjobb termék lehet, egy 5-6 hullámhossz kibocsátására képes JakonsenRED vörös fény panel.

Amikor vörös fényterápiás lámpa kiválasztására kerül sor, csakis olyan készüléket szeretne, amellyel kiváló eredményeket ér el. Ami kiséri Önt tudatos életmód választása útján, és tökéletes kiegészítője eddigi erőfeszítéseinek. Miután az eredményeket nagymértékben a kibocsátott fény hullámhossza, ezek száma, és a foton nyomás (teljesítménysűrűség) határozza meg, ezért arra törekedjen döntésekor, hogy vörös fény lámpája minél több hullámhosszal és kielégítő intenzitással működjön.

Ez az a terület, ami megkülönbözteti a JakobsenRED-et a piacon lévő legtöbb gyártótól. A legeredményesebb 5, 6 fényspektrumot használják lámpáink a legtöbb piacon lévő lámpák megszokott 2 hullámhossza helyett. Egy zenekarnál sem mindegy hány hangszert szólaltatunk meg, mint, ahogy az sem, hogy mely hangszereket.

A fény hullámhossza a legelső jellemző, amelyet meg kell vizsgálni, amikor egy fényterápiás készüléket választunk. A fény hullámhosszát nanométerben (nm) mérik. A következő fényhullámhosszok előnyösek az emberi szervezetre, melyek a természetes fényspektrum részét képezik, a napfényben is megtalálhatók:

Vörös fény hullámhossz: 630, 660 és a 670 nm.  

Közeli infravörös fényhullámhossz: 810, 830 és 850 nm.

Jelenleg az 5 legeredményesebb hullámhossz, melyet az amerikai vörös fény óriások használnak az a 630+660+810+830+850 nm. Ezen spektrumokat bocsátják ki együttesen JakobsenRED vörös fény lámpáink is ritkaságszámba menően Európában. Szakértők a 810 és 830-as nanométeres közeli infravörös fényt tartják a két legeredményesebb spektrumnak.

Fontos tisztában lenni vele, hogy minden egyes fényspektrum úgy tűnik más mélységbe hatol be a szervezetbe és más hatással rendelkezik. Egyes szakértők úgy vélik a vörös fény, 4-5 mm-ig ér el és a bőr szöveteit éri el, míg a közeli infravörös fény akár 8-10 cm-ig a mélyszövetekig is bejuthat. Ami az igazán csodálatos, ha 5 vagy 6 hullámhossz együtt van jelen, a rövidebb vörös fény hullámhosszokat magukkal viszik a hosszabb közeli infravörös fény hullámhosszok-igy mélyebbre hatolnak együttesen a testbe, maximális eredményeket elérve ezáltal. Itt kezdődnek az óriási különbségek a JakobsenRED és sok más gyártó közt.

A test felszíni mélységeiben ható vörös hullámhosszokat kombináljuk a test mélyebb szöveteiben hatoló közeli infravörössel fénnyel, hogy maximalizáljuk a vörös fény élményt.

Sőt még egy lépéssel tovább megyünk,  lehetőséget adva a vörös, a közeli infravörös fény választás lehetőségére, vagy akár mindkettő használatára, hogy fokozzuk az eredményeket.

Kimondottan nagy hangsúlyt fektetünk a LED-ek minőségére. Professzionális taiwani 42 mm-es LED-eket használunk, mert a fény ellentétben egy 35 mm-es LED-el, így tud optimális mélységre behatolni, a testbe. Óriási különbség van egy 42 mm és egy 35 mm-es LED -ből érkező fényfoton abszorpciója között, ahogy azt egy 2017-ben készült tanulmány kimutatta.

JakobsenRED lámpáink multifunkciós érintőképernyős kezelőpanelje szintén kitűnik a szokásos kapcsológombbal működő vörös fény panelek közül. Sokrétű kényelmi funkcióval rendelkeznek MAX lámpáink. Az egyik és legfontosabb a fényerősség szabályozásának lehetősége. Külön-külön állítható a vörös és a közeli infravörös fénysűrűség (fényerősség) egyedi érzékenységre szabva. Kimondottan előnyös funkció az érzékeny bőrűeknek, illetve kezdő vörös fényezőknek, továbbá családoknak idős családtag vagy kisgyermek esetén. Három fény választási funkciót kínál: vörös fény, közeli infravörös fény, vagy a kettő együttes használata, az időzítő funkció, a pulzáló mód és a távirányító kényelme mellett. Továbbá hatalmas teljesítménysűrűséggel, professzionális minőségű dual LED chip ( egy LED-ben 2 fényhullámhossz) technológiával rendelkeznek a maximális vörös fény élmény elérése érdekében.

60 napos kockázatmentes próbidőszakot biztosítunk az összes vörös fény lámpánkra. Amennyiben nem elégedett JakobsenRED vörös fény lámpájával, vissza tudja küldeni a készüléket és visszatérítjük az árát.  Miután a JakobsenRED vörös fény lámpáink a legmagasabb minőséget képviselik, ami hatásukban tükröződik bátran merjük vállalni a megszokott, más cégek által kínált 14 – 30 napos visszavásárlási garancia helyett, a 60 napos kockázatmentes próbaidőszakot termékeinkre.

Személyes ügyfélszolgálat

A vörös fényterápia használatának testre szabása a maximális eredmények eléréséhez nem mindig egyértelmű. Számtalan esetben a használati útmutatóban erre irányuló tanácsok mellett kérdések merülnek fel bennünk saját esetünkben mi is lenne az ideális alkalmazás. A Jakobsen Biohacking személyes telefonos ügyfélszolgálatot tart, hogy minden felmerülő kérdésbe segíteni tudja vásárlóit.

A Jakobsen Biohacking Kft gyártó cég. JakobsenRED vörös fényterápiás lámpáinkat mi magunk tervezzük, ezáltal a jelen vörös fény piac maximális legmagasabb színvonalát tudjuk nyújtani, figyelembe véve a legújabb kutatási eredményeket az alkalmazott hullámhosszokról, foton nyomás erősségéről. Követjük a legmodernebb kezelőpanel trendet , mellyel teljes mértékben személyre szabható a vörös fényterápia, egyedi igényeket figyelembe véve.

JakobsenRED termékeink abszolút biztonságosak.

Az európai forgalmazáshoz szükséges termékbiztonsági dokumentációnkat véleményeztettük az illetékes hatósággal. Termékeink CE jelölése jogszerű, megfelelnek az EU LVD, ROHS, EMC irányelveinek.

biohacking vörös fénnyel

A BIOHACKING MÖGÖTT ÁLLÓ FILOZÓFIA EGYSZERŰ: HOLISZTIKUS ÖNGONDOSKODÁS AZ OPTIMÁLIS KÖZÉRZETÉRT.

Testünk vörös és közeli infravörös fénnyel való megvilágítása is valójában egyfajta biohacking. mellyel kis odafigyeléssel, mint a megfelelő táplálkozás, mozgás, sport a maximum legjobbat tudjuk kihozni magunkból.

VÖRÖS FÉNNYEL A MINDENNAPI OPTIMÁLIS ÉLETÉRZÉSÉRT!

biohackereknek-tudatos életmódot élőknek-sportolóknak


BemutatkozÁs

Jakobsen Kaskó Anita vagyok a Jakobsen Biohacking Kft alapítója.

Hosszú évek óta az egészségmegőrzéssel, a betegségből való felépülés megsegítésével, a sporthoz való visszatérés felgyorsításával, az energia visszanyerésével kapcsolatos kutatásra áldozom minden szabad percemet. Hatéves korom óta elhivatott sportoló vagyok: sporttagozatosként lehetőségem volt több sportban is kipróbálni magam, ami megalapozta az élethosszig tartó sportos, egészségtudatos életvitelemet. Kora felnőtt korom óta biohacker vagyok anélkül, hogy tisztában lettem volna e fogalom jelentésével. A sportolás, az egészséges élet fő alapjai -a természetes fény, oxigén, helyes táplálkozás, mozgás mindennapjaim szerves része volt mindig. Ennek ellenére egy nap összedőlt az egész szervezetem egy idegrendszert támadó kullancsfertőzésnek köszönhetően, mely egy életre megváltoztatta mindennapjaim, és születendő gyermekem egészségét. E ponton került látószögembe a vörös fényterápia, mint egy darabja annak a puzzle-nek, amely segített, szószerint, talpra állni mindkettőnket.

Kora felnőtt korom óta biohacker vagyok anélkül, hogy tisztában lettem volna e fogalom jelentésével. A sportolás, az egészséges élet fő alapjai -a természetes fény, oxigén, helyes táplálkozás, mozgás mindennapjaim szerves része. Szeretném népszerűsíteni hazánkban a minőségi vörös fényt lámpákat, hogy elérhető legyen a vörös fényterápia megbízható forrásból, ne csak kétes minőségű itt-ott árult termékekhez férjen hozzá a vásárló online.

Egy jó minőségű vörös fény lámpa egy életre szól, ne érje be kevesebbel, mint a világ egyik legfejlettebb vörös fény lámpáival, a JakobsenRED termékcsaláddal.

Cégünk a Jakobsen Biohacking Kft egy megbízható, minőségre törekedő családi vállalkozás. Nevünkhöz fűződik Magyarországon a vörös fényterápia elterjedése. Weboldalunk a vorosfeny.hu hazánk legelső vörös fény terápiás lámpákat forgalmazó webshopja. Mely mindenekelőtt azzal a céllal jött létre, hogy elérhetővé tegyük hazánkban a vörös fény lámpák azon magas minőségét, mellyel valóban megtapasztalható az igazi vörös fény élmény, már napi 10-15 perc használat alatt. Közel két évig tanulmányoztam az amerikai “vörös fény óriások”, által kínált vörös fény paneleket, írásaikat, szakirodalmakat a témában. Elsősorban azzal a céllal, hogy megtaláljam a legfejlettebb vörös fény lámpát saját magunknak; megtapasztaljam a vörös fény hatást. Majd később a cél már az volt, hogy elérhetővé tegyem hazánkban is ezt a színvonalat.

Gyártásunk 15 éves tapasztalattal és egy igen erős kutatási és mérnöki csapattal rendelkezik. Ezért tudjuk biztosítani JakobsenRED vörös fény lámpáink egyedülálló, rendkívüli minőségét hazánkban. A legmodernebb LCD vezérlést, a nagy hatékonyságot és a hosszabb élettartamú LED-eket vásárlóink számára.

Büszkék vagyunk rá, hogy lámpáink kiváló minősége miatt pontos és megbízható adatokat tudunk szolgálni vörös fény lámpáinkról, professzionális mérőeszközöket használva.

Sajnos a pontatlan berendezésekkel végzett lámpákra vonatkozó félrevezető mérések, a teljesítménysűrűséggel, vagy a fényhullámhosszakkal kapcsolatos hamis adatok szolgáltatása, a vásárlók félrevezetése a gyártással kapcsolatosan inkább a norma, mint a kivétel a vörös fény piacon.

Abszolút hivatásomnak tekintem, hogy meg tudjam törni ezt a tendenciát a vörös fény piacon, és a legmagasabb fejlettségű, színvonalú vörös fény lámpákat kínáljam, valós technikai adatokkal vásárlóinknak.

Egészségtudatos embereket, él és szabadidősportolókat szeretnénk kiszolgálni a vörös fény piacon lévő egyik legmagasabb minőségű vörös fény paneleket kínálva a vörös fény iránt érdeklődőknek.

JakobsenRED Phoenix vörös és közeli infravörös fény lámpáink kiemelkedő teljesítményű, minőségű, Európában még igen ritka 5 fényspektrum kibocsátására képes vörös fény termékek.

Phoenix Max termékeink világszínvonalon az egyik legkiemelkedőbb teljesítménysűrűséggel, rendelkező 5 fényhullámhosszas luxus kivitelben készült vörös fény lámpáink. Színes LCD vezérléssel, állítható fényerőséggel, frekvenciával, fény választási lehetőséggel, távirányítóval nem csak cégünk, de a vörös fény piac abszolút csúcs modelljei közt vannak.

led-es vörös és közeli infravörös fényterápia

JakobsenRED paneljeink állandó szigorú minőségellenőrzésen mennek keresztül előállítás után, mielőtt piacra kerülnek.

Tel: +36-70 572-5519
E-mail: info@vorosfeny.hu
vagy partnerprogram@vorosfeny.hu

a vörös fényezés eredménye egyénenként változó.

Figyelembe kell venni, hogy minden szervezet más. A napra sem egyformán reagálunk. Sem egy alternatív, sem egy gyógyszeres kezelésre se. Így van ez a vörös fénnyel is. Mindenkinek saját magának kell kitapasztalnia az alkalmazási időt, távolságot a gyártó által megadott ajánlások keretein belül.


Komoly biohackereknek, élsportolóknak és a legigényesebb vásárlóknak, Önnek a legjobb választás a JakobsenRED Phoenix MAX sorozatunk.

LED vörös fény terápia – fotobiomoduláció – PBM

JakobsenRED vörös fény terápia

Weoldalunk ezen lapjára a google keresőből legtöbben a led vörös fény terápia kifejezésre keresve érkeztek

BÁRMILYEN FELMERÜLŐ KÉRDÉS ESETÉN
KERESSEN MINKET BIZALOMMAL!

Elérhetőségeink:

Telefonos ügyfélszolgálat - Hétfő-péntek: 9.00-12.00-ig valamint 15.00-18.00 óráig!
Telefon: 06 70 572 55 19 | E-mail: info@vorosfeny.hu

 

JAKOBSENRED PHOENIX TERMÉKEK

Vörös Fény terápia plusz

JakobsenRED csúcs paneljei. Világszinten ritkaság, Európában egyedülállóan 5 hullámhosszal, köztük a 810-es nanométerrel!

TOVÁBB >>

 

Mi alapján válasszak fényterápiás panelt, melyik nekem az ideális?
Tovább olvasok >>


JAKOBSENRED VÖRÖS FÉNY LÁMPÁK

JAKOBSENRED vörös fény csúcs panelek

Az oldalon található információk nem szolgálnak diagnózis felállítására, sem a JakobsenRED termékek hatékonyságának bizonyítására, nem helyettesítik az orvossal való személyes konzultációt, sem az orvosi segítségnyújtást. Oldalunk írásai továbbá nem orvosi tanácsként íródtak, sem betegségek megelőzésére – kizárólag a vörös fény hatásainak/ feltételezett hatásainak bemutatása céljából információként szolgál a weboldal tartalma.

 

Vörös Fény Terápia | Motor: WP | Sablon: Netstilus | Kinézet: K@tilla | Tartalom: Jakobsen Anita Jakobsen Biohacking Kft.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldal „cookie”-kat (sütiket) használ. Fontos azonban tudni, hogy ezek semmilyen adatot nem tárolnak illetve küldenek az oldal látogatóiról vagy böngészési szokásairól, csak is az oldal használatát segítik. Weboldalunk használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Ha mégsem szeretné akkor az internetböngésző beállításainak megváltoztatásával a sütik küldése letiltható!

Sitemap | Oldaltérkép | Terméktérkép | Bejegyzéstérkép

2022 - 2023 © Vörös Fény Terápia

0
    A KOSÁR TARTALMA
    A kosár jelenleg üres!Vásárlás megkezdése