Minden otthonba, minden korosztálynak!

VÖRÖS ÉS KÖZELI INFRAVÖRÖS

FÉNYTERÁPIA a legmagasabb

szinten

Büszkeséggel tölt el minket, hogy cégünk a Jakobsen Biohacking Kft nevéhez fűződik Magyarországon a vörös fényterápia elterjedése. A vorosfeny.hu hazánk első vörös fény lámpák forgalmazására specializálódott webáruháza. JakobsenRED vörös fényterápiás lámpáink fejlettségben, minőségben világszínvonalon a legnagyobbak közt vannak. Maximális vörös fény élményt biztosítanak köszönhetően a 6 legeredményesebb hullámhossz használatának, és kiváló intenzitásunknak.

miért válasszon JakobsenRed vörös fény lámpát?

hazai szerviz – gyártók vagyunk – készséges ügyfélszolgálat – ellenőrzött minősítések- 60 napos elégedettségi garancia – prémium kategória.

Nálunk az innováció nem luxus, hanem választás.

https://vorosfeny.hu/termekkategoria/jakobsenred-phoenix-max-bio-kek-fennyel/
Vörös fény lámpáink európai forgalmazáshoz szükséges termékbiztonsági dokumentációit véleményeztettük az illetékes hatósággal.
Termékeink CE jelölése jogszerű, megfelelnek az EU LVD, ROHS, EMC irányelveinek.

Amiben kitűnük

A Jakobsen Biohacking Kft meglehetősen új a vörös piacon, akárcsak Európa összes vörös fény lámpákat forgalmazó cége, hiszen maga a vörös fényterápia is csak pár éve kezdett beszivárogni kontinensünkre. Ettől független, ami jelentősen megkülönbözteti a Jakobsen Biohacking Kft-ét a vörös fény piacon jelenlévő cégektől, az a hitelesség, a magas minőség, és legeredményesebb 6 hullámhossz használata, mely a vörös fényterápia lelke. A megfelelő hullámhossz és a megfelelő hullámhossz szám elengedhetetlen egy igazán hatékony vörös fény lámpa előállításához.

Amikor vörös fényterápiás lámpa kiválasztására kerül sor, csakis olyan készüléket szeretne, amellyel kiváló eredményeket ér el. Ami kiséri Önt tudatos életmód választása útján, és tökéletes kiegészítője eddigi erőfeszítéseinek. Miután az eredményeket nagymértékben a kibocsátott fény hullámhossza, ezek száma, és a foton nyomás (teljesítménysűrűség) határozza meg, ezért arra törekedjen döntésekor, hogy vörös fény lámpája minél több hullámhosszal és kielégítő intenzitással működjön.

Ez az a terület, ami megkülönbözteti a JakobsenRED-et a piacon lévő legtöbb gyártótól. A legeredményesebb 5 – 7 fényspektrumot használják lámpáink a legtöbb piacon lévő lámpa megszokott 2 hullámhossza helyett.

A fény hullámhossza a legelső jellemző, amelyet meg kell vizsgálni, amikor egy fényterápiás lámpát választunk. A fény hullámhosszát nanométerben (nm) mérik. A következő fényhullámhosszok előnyösek az emberi szervezetre, melyek a természetes fényspektrum részét képezik, a napfényben is megtalálhatók:

Vörös fény hullámhossz: 630, 660 és a 670 nm.  

Közeli infravörös fényhullámhossz: 810, 830 és 850 nm.

kék fény: 480 nm

Multi-hullámhosszos lámpákra azért van szükségünk, mert a Nap fénye is multispektrális. Vörös fény lámpáinkkal a nap fényét szeretnénk imitálni, de nem pótolni! Egyes vörös fény szakértők úgy vélik minden hullámhossz más mélységbe hatol a szerbezetbe és más hatást fejt ki. A vörös fény feltételezhetően 4-5 mm-ig hatol, és a bőr szöveteit éri el, míg a közeli infravörös fény akár 8-10 cm-ig a mélyszövetekig is bejuthat.

A maximális vörös fény élmény elérése érdekében cégünk három hullámhosszúságú vörös fényt (630 nm, 660 nm és a 670 nm) kombinál három közeli infravörössel fénnyel (810 nm, 830 nm, 850 nm). Új szériánk a JakobsenRED Phoenix MAX BIO elsőként Európában már a 480 nanométeres kék fényt is használja, mely segíti a vörös spektrumokat a test ritmusának harmonizálásában.

Kimondottan nagy hangsúlyt fektetünk a LED-ek minőségére. Professzionális taiwani 42 mm-es LED-eket használunk, mert a fény ellentétben egy 35 mm-es LED-el, így tud optimálisan behatolni, a testbe. Óriási különbség van egy 42 mm és egy 35 mm-es LED -ből érkező fényfoton abszorpciója közt.

JakobsenRED lámpáink multifunkciós LCD kezelőpanelje szintén kitűnik a szokásos kapcsológombbal működő vörös fény panelek közül. Sokrétű kényelmi funkcióval rendelkeznek MAX lámpáink. Az egyik és legfontosabb a fényerősség szabályozásának lehetősége. Külön-külön állítható a vörös és a közeli infravörös fénysűrűség (fényerősség) egyedi érzékenységre szabva. Kimondottan előnyös funkció az érzékeny bőrűeknek, illetve kezdő vörös fényezőknek, továbbá családoknak idős családtag vagy kisgyermek esetén.

60 napos kockázatmentes próbidőszak

Amennyiben nem elégedett JakobsenRED vörös fény lámpájával, vissza tudja küldeni a készüléket és visszatérítjük az árát.  Miután a JakobsenRED vörös fény lámpáink a legmagasabb minőséget képviselik, ami hatásukban tükröződik, bátran merjük vállalni a kötelező 14 napos visszavásárlási garancia helyett, a 60 napos kockázatmentes próbaidőszakot termékeinkre.

Személyes ügyfélszolgálat

A vörös fényterápia használatának testre szabása a maximális eredmények eléréséhez nem mindig egyértelmű. Számtalan esetben a használati útmutatóban erre irányuló tanácsok mellett kérdések merülnek fel bennünk saját esetünkben mi is lenne az ideális alkalmazás. A Jakobsen Biohacking Kft-nél személyes telefonos ügyfélszolgálatot tartunk, hogy minden felmerülő kérdésben segíteni tudjuk vásárlóinkat .

A Jakobsen Biohacking Kft gyártó cég

JakobsenRED vörös fényterápiás lámpáinkat mi magunk tervezzük, követve a jelen vörös fény piac innovációit, törekedve a maximális legmagasabb színvonal nyújtására a vörös fény iránt érdeklődőknek.

rólunk

Jakobsen Kaskó Anita vagyok a Jakobsen Biohacking Kft alapítója.

Hosszú évek óta az egészségmegőrzéssel, a betegségből való felépülés megsegítésével, a sporthoz való visszatérés felgyorsításával, az energia visszanyerésével kapcsolatos kutatásra áldozom minden szabad percemet. Hatéves korom óta elhivatott sportoló vagyok: sporttagozatosként lehetőségem volt több sportban is kipróbálni magam, ami megalapozta az élethosszig tartó sportos, egészségtudatos életvitelemet. Kora felnőtt korom óta biohacker vagyok anélkül, hogy tisztában lettem volna e fogalom jelentésével. A sportolás, az egészséges élet fő alapjai -a természetes fény, oxigén, helyes táplálkozás, mozgás mindennapjaim szerves része volt mindig. Ennek ellenére egy nap összedőlt az egész szervezetem egy idegrendszert támadó kullancsfertőzésnek köszönhetően, mely egy életre megváltoztatta mindennapjaim, és születendő gyermekem egészségét. E ponton került látószögembe a vörös fényterápia, mint egy darabja annak a puzzle-nek, amely segített, szószerint, talpra állni mindkettőnket.

Cégünk a Jakobsen Biohacking Kft egy megbízható, minőségre törekedő családi vállalkozás. Ennek ellenére széleskörű változásokat indítottunk el, újdonságokat vezettünk be az európai vörös fény világába a legjobbra törekedési vágyunk eredményeként. Cégünk nevéhez fűződik kontinensünkön az első 5 hullámhosszos vörös fényterápiás lámpa kifejlesztése, az 5 spektrum használatának elterjedése Európában. Esőként alkalmaztuk a 810 nanométeres közeli infravörös fényt lámpáinkba. Majd megismertettük Európát a 480 nm-es a kék fénnyel a vörös és közeli infravörös spektrumok kiegészítőjeként, annak érdekében, hogy minél jobban tudjuk a napfényt imitálni. Tulajdonképpen a Jakobsen Biohacking Kft nevéhez fűződik Magyarországon a vörös fényterápia elterjedése. JakobsenRED lámpáink voltak az első vörös fény termékek hazánkban, weboldalunk a vorosfeny.hu pedig a legelső vörös fényterápiás lámpákat forgalmazó webshop itthon. Mely mindenekelőtt azzal a céllal jött létre, hogy elérhetővé tegyük Magyarországon a vörös fényterápiás lámpák azon magas minőségét, melyekkel valóban megtapasztalható az igazi vörös fény élmény, már napi 10-15 perc használat alatt. Ma lámpáink már a 6-7 legeredményesebb hullámhosszal működnek, több élsportolónk, világ, Európa és magyar bajnokunk, neves életmód tanácsadók használják, ajánlják paneljeink.

Gyártásunk 15 éves tapasztalattal és egy igen erős kutatási és mérnöki csapattal rendelkezik. Ezért tudjuk biztosítani JakobsenRED vörös fény lámpáink egyedülálló, rendkívüli minőségét hazánkban. A legmodernebb LCD vezérlést, a nagy hatékonyságot és a hosszabb élettartamú LED-eket vásárlóink számára.

Büszkék vagyunk rá, hogy lámpáink kiváló minősége miatt pontos és megbízható adatokat tudunk szolgálni vörös fény lámpáinkról, professzionális mérőeszközöket használva.

Sajnos a pontatlan berendezésekkel végzett lámpákra vonatkozó félrevezető mérések, a teljesítménysűrűséggel, vagy a fényhullámhosszakkal kapcsolatos hamis adatok szolgáltatása, a vásárlók félrevezetése a gyártással kapcsolatosan inkább a norma, mint a kivétel a vörös fény piacon.

Abszolút hivatásomnak tekintem, hogy meg tudjam törni ezt a tendenciát, és a legmagasabb fejlettségű, színvonalú vörös fény lámpákat kínáljam, valós technikai adatokkal vásárlóinknak.

Vörös fény lámpáink

JakobsenRED Phoenix PLUS vörös és infravörös fény lámpáink 6 hullámhosszos teljeskörű multi-infravörös és vörös fényterápiás kiváló ár-érték arányú termékek, a digitális kijelző kényelmével. Egészségtudatos férfiak, nők egyaránt szívesen vásárolják előnyös paraméterei miatt.

Biohackereknek, élsportolóknak és a legigényesebb vásárlóknak, Önnek, az ideális választás a JakobsenRED Phoenix MAX , illetve legújabb szériánk a JakobsenRED Phoenix MAX BIO kék fénnyel. JakobsenRED MAX paneljeink egyes magyar és világbajnok sportolóink választása is.

Tel: +36-70 572-5519
E-mail: info@vorosfeny.hu
vagy partnerprogram@vorosfeny.hu

A vörös fényezés eredménye egyénenként változó

Figyelembe kell venni, hogy minden szervezet más. A napra sem egyformán reagálunk. Sem egy alternatív, sem egy gyógyszeres kezelésre se. Így van ez a vörös fénnyel is. Mindenkinek saját magának kell kitapasztalnia az alkalmazási időt, távolságot a gyártó által megadott ajánlások keretein belül.

Weoldalunk ezen lapjára a google keresőből legtöbben a led vörös fény terápia kifejezésre keresve érkeztek

vörös fényterápia-vörös fény terápia-vörös fény lámpa-infravörös fény terápia-6 hullámhossz-kék fény

LED-es vörös és közeli infravörös fényterápia-vörös fény terápia vélemények

JakobsenRED-ben számos ismert személyiség bízik,
akik csúcsminőségű wellness megoldásokat keresnek.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

BÁRMILYEN FELMERÜLŐ KÉRDÉS ESETÉN
KERESSEN MINKET BIZALOMMAL!

Elérhetőségeink:

Telefonos ügyfélszolgálat - Hétfő-péntek: 9.00-12.00-ig valamint 15.00-18.00 óráig!
Telefon: 00 36 572 55 19 | E-mail: info@vorosfeny.hu

 

JAKOBSENRED PHOENIX TERMÉKEK

Vörös Fény terápia plusz

JakobsenRED csúcs paneljei. Világszinten ritkaság, Európában egyedülállóan 5 hullámhosszal, köztük a 810-es nanométerrel!

TOVÁBB >>

 

Mi alapján válasszak fényterápiás panelt, melyik nekem az ideális?
Tovább olvasok >>


JAKOBSENRED VÖRÖS FÉNY LÁMPÁK

JAKOBSENRED vörös fény csúcs panelek

Az oldalon található információk nem szolgálnak diagnózis felállítására, sem a JakobsenRED termékek hatékonyságának bizonyítására, nem helyettesítik az orvossal való személyes konzultációt, sem az orvosi segítségnyújtást. Oldalunk írásai továbbá nem orvosi tanácsként íródtak, sem betegségek megelőzésére – kizárólag a vörös fény hatásainak/ feltételezett hatásainak bemutatása céljából információként szolgál a weboldal tartalma.

 

Vörös Fény Terápia | Motor: WP | Sablon: Netstilus | Kinézet: K@tilla | Tartalom: Jakobsen Anita Jakobsen Biohacking Kft.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldal „cookie”-kat (sütiket) használ. Fontos azonban tudni, hogy ezek semmilyen adatot nem tárolnak illetve küldenek az oldal látogatóiról vagy böngészési szokásairól, csak is az oldal használatát segítik. Weboldalunk használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Ha mégsem szeretné akkor az internetböngésző beállításainak megváltoztatásával a sütik küldése letiltható!

Sitemap | Oldaltérkép | Terméktérkép | Bejegyzéstérkép

2022 - 2024 © Vörös Fény Terápia

0
    A KOSÁR TARTALMA
    A kosár jelenleg üres!Vásárlás megkezdése