Minden otthonba, minden korosztálynak!

VÖRÖS FÉNY TERÁPIA

Biohacking:
hogy mindig a legjobb önmaga legyen!

A biohacking egy meglehetősen új mozgalom, népszerűsége robbanásszerűen növekszik, és elképesztő eredményekről számolnak be a követői.


A mögötte álló filozófia egyszerű: holisztikus öngondoskodás az optimális egészségért.


Erre az egyik leghatékonyabb biohacking eszköz a vörös fény terápia, mely úgy tűnik, minden tekintetben átfogóan támogatni tudja a szervezetet, hogy az a lehető legjobban működhessen, megőrizve az egészséget: stresszkezelés, jobb alvás, megnövekedett energiaszint, lelki és hormonális egyensúly, emésztés… minden, aminek köszönhetően a legjobb formánkat hozhatjuk!

Ehhez szeretném hozzásegíteni a mai, kihívásokkal teli idők végletekig leterhelt emberét, úgy, hogy a MITO LIGHT vörös fény terápiás paneleket kedvezményes áron teszem elérhetővé hazánkban.

led vörös fény terápia


BemutatkozÁs

Jakobsen Kaskó Anita vagyok. Weboldalam mindenekelőtt azzal a céllal jött létre, hogy népszerűsítse a vörös fény terápiát, megosztva a vörös és közeli infravörös ( NIR ) fény hatásait vizsgáló tudományos kutatásokra és azok eredményeire vonatkozó hiteles információkat, hogy ezek tudatában hozhassanak megfontolt döntést a vörös fény terápia iránt érdeklődők a készülék megvásárlása kapcsán.

Szabadidőm nagy részében ezzel foglalkozom: célom minél több friss klinikai kutatás eredményének közlése az oldalon annak érdekében, hogy egyre többen megismerjék a vörös fény terápia szervezetre gyakorolt széles körű, jótékony hatásait. Eltökélt szándékom, hogy természetgyógyászok, fizioterapeuták, masszőrök, sportolók/sportlétesítmények is megismerjék és alkalmazzák e kezelési módszert.

Napi szinten használva a vörös fény terápiát, magamon tapasztalom felemelő, stresszkezelő, hangulatstabilizáló, alvás javító, rendkívüli teljesítményfokozó, fájdalomcsökkentő- általánosan fiatalító hatását. A szebb bőr, tűnőben lévő finom ráncok, fénylő haj még egy igazi bónusz az előző listához. Mélyen hiszem, hogy minden háztartásban szükség lenne egy vörös fény panelre: akár csak feltöltődésre, mint a nyári napozás, melynek szervezetünkre gyakorolt jótékony hatását mindannyian jól ismerjük. A komor, borús hazai telek alatt páratlan érzés reggel egy 10-15 perces vörös fény fürdő-feldob, energetizál, jelentősen redukálja fájdalmaink.

Napi 10-20 perc vörös fény terápia úgy feltölt, mintha egy egész napot töltenénk a szabadban egy forró nyári napon.

A MITO LIGHT paneleket 5%-os kedvezménnyel lehet oldalamon leadott rendelés esetén megvásárolni

led vörös fény terápia

Tel: +36-70 572-5519
E-mail: info@vorosfeny.hu
vagy partnerprogram@vorosfeny.hu

Magamról

Nálunk nincs függöny az ablakon, nem húzódik magas sövény minden oldalról a kerítés mellett-nyitott, világjárt ember vagyok, szeretem az embereket, az állatokat, a természetet, a zenét: szeretek élni.

Nem érdekel, honnan jöttél, milyen a bőröd SZÍNE, mennyi A JÖVEDELMED, mekkora a házad, vagy milyen autót vezetsz; Engem az érdekel, min mentél keresztül, mi tesz téged azzá, aki ma vagy.
Tudsz-e még önfeledten tiszta szívból nevetni? Megfigyeled-e az évszakok változását? tudsz-e örülni az élet apróságainak: az első kibújó hóvirágnak? ÉSZREVESZED-E A KORA TAVASSZAL MEGJELENŐ PILLANGÓKAT? Gyönyörködsz-e a madárba, mely télen rászáll a madáretetődre reggelente – egyátalán van madáretetőd?
Engem az érdekel Szeretsz-e még élni?


Hosszú évek óta az egészségmegőrzéssel, a betegségből való felépülés megsegítésével, a sporthoz való visszatérés felgyorsításával, az energia visszanyerésével kapcsolatos kutatásra áldozom minden szabad percemet. Nem vagyok orvos, sem természetgyógyász, egy volt világutazó, öt nyelven beszélő angolnyelv-tanár vagyok, feleség, és mindenekelőtt egy beteg gyermek édesanyja. Hatéves korom óta elhivatott sportoló: sporttagozatosként lehetőségem volt több sportban is kipróbálni magam, ami megalapozta az élethosszig tartó sportos és egészséges életvitelemet, ez pedig valamiképpen maga után vonta a természet és az állatok iránti szeretetemet is. Kora felnőtt korom óta biohacker vagyok anélkül, hogy tisztában lettem volna e fogalom jelentésével. Úsztam, futottam, tornásztam, méregtelenítő kúrákat végeztem, szaunáztam, egészségesen étkeztem, erdőt jártam naphosszat…

Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer majd annyira beteg leszek, hogy sem sportolni, sem kirándulni, egyáltalán járni sem fogok tudni, és nem az egészség megőrzése, hanem visszanyerése válik a fő életcélommá.

A hosszú, lassan egy évtizedes történetemet próbálom most meg rövidre fogni, mert nem a mi utunk a lényeg most, hiszen ez az oldal egy fantasztikus termékről szól, nem pedig rólam. Ellenben ahhoz, hogy a LED-es fényterápiát ilyen erős hittel és meggyőződéssel tudjam népszerűsíteni, az kellett, hogy átéljük mindazt, amin keresztülmentünk.


Egyszer volt, hol nem volt…

2011-ben minden előjel nélkül összeomlott a szervezetem, ekkor már közel jártam a negyvenhez. Komplex neurológiai tünetegyüttessel (többek között részleges bénulás, bal fülre teljes hallásvesztés) az idegosztályon találtam magam. Egy igen hosszú, igen alapos kivizsgálás ellenére téves diagnózist kaptam: szklerózis multiplex. Melyről 2018-ban kiderült, hogy tüneteimet valójában egy kullancs által okozott fertőzés a Lyme-kór okozta, amely azonnal az agyat támadta (Lyme neuroborreliosis).

Legnagyobb szerencsémre – egyrészt megérzésemre hallgatva, másrészt, mert tartottam az élethosszan szedendő gyógyszerektől – elutasítottam a szklerózis multiplexre ajánlott kezelést. Egy akkor még ismeretlen, ma már kimondottan divatos, úgynevezett paleolit diétának, rengeteg pihenésnek, erdőjárásnak és dr. habil. Málly Judit által vezetett neurorehabilitációs kezeléseknek köszönhetően hamar visszanyertem – már-már csodaszámba menően – az egészségemet, járásképességemet. A valódi tragédia azonban akkor történt, amikor az egészségtől kicsattanva teherbe estem, majd megszültem kisfiunkat: Lyme-betegen. Gyermekünk méhen belül fertőződött meg a kórokozóval, mivel jómagam nem részesültem ilyen irányú kezelésben a tévesen felállított szklerózis multiplex diagnózis miatt. Ettől a pillanattól kezdve az egész életünk gyökeresen megváltozott.

  „A Lyme-kór, a Borrelia burgdorferi (Bb) baktérium több törzse által okozott fertőzés, a Lyme-spirochéták, dokumentáltan (1980), átjutnak a méhlepényen, szörnyű következményekkel járnak a magzatra és az újszülöttre nézve” (www.scientificamerican.com).

A Lyme-kór, amennyiben kezeletlen marad, hosszú távon szinte minden szervet megtámad, állandó gyulladásokkal, ízületi és egyéb fájdalmakkal jár.

Nagymértékben befolyásolja az ideg- és immunrendszer működését, komoly kognitív nehézségeket és pszichés zavarokat okozva, kihat az endokrin és a nyirokrendszer működésére, megtámadja a bélrendszert, különféle ételintoleranciákat, gyulladásokat okozva. A krónikus Lyme-kór, az orvostudomány jelen állása szerint, nem gyógyítható. Hosszan, akár éveken át tartó antibiotikumokkal kezelik, ami változó eredményekkel jár, teljes gyógyulással nem.

A diagnózis felállítása óta éjt nappallá téve kerestem, kutattam, mi hozhatna javulást, elsősorban tünetcsökkentést a drasztikus antibiotikum-kúrák mellett kisfiamnál. Szakcikkek, orvosi oldalak végtelen tanulmányozása vezetett rá a krónikus betegségek és a mitokondriális egészség összefüggéséhez. Utóbbi alappillére, meglátásom szerint, az étrend azonnali megváltoztatása, amely egyszer nálam már komoly eredményt hozott 2011-ben: elhagytam az étrendemből azokat az ételeket, melyek táplálják a gyulladásos folyamatokat (szinte minden krónikus betegség alapja a gyulladás), illetve károsítják a bélrendszert.

Erre a legjobb diéta az AIP- (autoimmunprotokoll-), a paleolit vagy a GAPS-diéta. Sajnos egy gyermek, egy fejlődő szervezet esetében azonban nem vagy igen nehezen zárhatóak ki azon táplálékcsoportok, melyeket ezen diéták eliminálnak. Ezért más megoldást kellett találnom a mitokondrium megerősítésre. Olyan eszközt kerestem, mely tudja kezelni a Lyme-kór által okozott tüneteket – a gyulladást, a kognitív, pszichés funkcióromlást, valamint az izom- és ízületi fájdalmat –, energizál, és közben erősíti a mitokondriumot is.

Hosszú évek eredménytelen kutatása után egy nap teljesen véletlenül egy amerikai közösségi oldalon botlottam bele a NASA által kifejlesztett vörös fény terápiás panelek leírásába. 

Ismét alapos kutatásba kezdtem, most már arra irányulóan, hogy melyik vörös fény terápiás eszközt vásároljam meg, és egyáltalán milyen szempontokat érdemes figyelembe venni egy ilyen panel kiválasztásakor. Amerikai gyártókhoz vezetett minden szál, több mint egy évtizede működő cégekkel tárgyaltam.

Hihetetlennek tűnt, hogy ilyen régóta elérhetőek és használatban vannak ezek a lámpák, miközben hazánkban szinte teljesen ismeretlenek – csak kórházakban használják műtétek utáni regeneráció céljából, elvétve még talán néhány élsportoló. Sajnos az amerikai fényterápiás panelek vásárlása a rendkívül magas szállítási költség, a vámteher, illetve az európai szervizhálózat hiánya miatt zsákutcának bizonyult. Így találtam végül rá a cseh MITO LIGHT cég paneljeire, melynek új, generation 3.0 lámpái felülmúlják a legtöbb fotobiomodulációs, vörös fény terápiás, eszközt a teljesítmény tekintetében, köszönhetően a kettő helyett négy kibocsátott hullámhossznak, melyből az utóbbi kettő speciálisan a mitokondriumra lett kifejlesztve. Annak ellenére, hogy rengeteget olvastam ekkorra már a vörös fény terápiáról, a panellel kapcsolatos személyes tapasztalatunk minden várakozásunkat maximálisan felülmúlta.

Pár hét használat olyan eredményeket hozott, hogy arra az elhatározásra jutottam, meg szeretném ismertetni e terápiás lehetőséget hazánkban is minél több emberrel.

A LED-el működő vörös fény terápiában maximálisan megtaláltam mindent, amire szükségem van mind a mindennapokban, mind egy krónikus betegségből való felgyógyuláshoz.

A panellel való kezelések leghamarabb érezhető hatása a jelentősen megemelkedett energia- és teljesítményszint. Ezt a hatást gyorsan követi a szellemi frissesség, a stabil, kiegyensúlyozott hangulat visszanyerése, az alvásminőség javulása, a stresszt pedig többé nem stressznek, csak egy megoldandó feladatnak fogjuk látni; összességében egészségesnek, lendületesnek, fiatalosnak érezzük magunkat – páratlan életérzés! Ki kell ugyan emelnem, hogy ez a hatás egyénenként változó, nagymértékben függ attól, mennyire leterhelt a szervezet.

Amennyiben fáradságunk, pszichés zavaraink bérrendszeri problémák okozzák, akkor a vörös fény nem tudja megoldani a problémát.

Én nem dohányzom, nem fogyasztok alkoholt, illetve a paleolit diétát követem. Órákat töltök napi szinten a természetbe, ellenben Lyme beteg vagyok, ami állandóan gyengíti a szervezetem. E hatásokat – és még jóval többet – idővel mindenki meg fogja tapasztalni.

A LED-es vörös fény terápia működési elvénél fogva, nem azonnali csoda átalakulást nyújt, amely egyik napról a másikra bekövetkezik! De folyamatos javulást biztosít, amelyet 24 órától négy hónapig terjedő időszakban kezd el érezni, az Ön állapotától, annak súlyosságától és a fény rendszeres használatától függően.

Egészséges embernek rövid időn belül drámai javulást kell tapasztalnia.

Sport teljesítmény növelésére azonnal hat, edzés elött egy-három órával érdemes alkalmazni a terápiát, vagy regenerációként edzés után.

Ha a fájdalomcsillapítás esetén az eredmény kevesebb mint 20 perc alatt elérhető.

Bőrgyógyító terápiaként bizonyos javulásokat már az első kezeléstől számított 24 órán belül észre lehet venni.

Kisfiam nevében nem tudok beszélni, ő egyelőre még csak arról számolt be, hogy nagyon jó érzés a lámpás kezelés. A férjem a munkahelyére is vásárolt egy hordozható panelt – úgy gondolom, ez sokat elmond egy férfi esetében.

Update: 2022. 12. 08.

Az eltelt két hónapban megvásároltam a cég legnagyobb méretű paneljét, a Mitohacker 3.0-as panelt. Minden várakozásom felülmúlta a lámpa: átfogóan mind kognitív, mind fizikai szinten rengeteget javított az egészségemen. 5 év után, mely alatt többször bénultam részlegesen, délutánra mindig nagyon elfáradtam, igen rosszul aludtam, sétálni ugyan hatalmasokat szoktam, sporthoz már nem volt erőm.

Két hónappal a Mitohacker használata után (összesen 5 hónap vörös fény terápia után, Biohacker-rel kezdtem) vissza tudtam térni a sporthoz! Annyi energiám van, olyan erős lett a szervezetem, hogy ismét elkezdtem először hosszú séták alatt futni, majd úszni, majd a kardió és súlyzós edzéseket is! Lényegesen jobban alszom, szellemileg igen friss, kiegyensúlyozott, rendkívül produktív vagyok. Komoly biohackereknek, krónikus betegségből gyógyulóknak, élsportolóknak és a legigényesebbeknek a legjobb választás a Mitohacker 3.0-as panel.

LED-es vörös fény terápia – fotobiomodulációs terápia – MITO LIGHT vörös fény terápia

Weoldalunk ezen lapjára a google keresőből legtöbben a led vörös fény terápia kifejezésre keresve érkeztek

MITO LIGHT® GENERATION 2.0

Kedvezményes árfekvésű lámpáink

A MITO LIGHT® 2.0 generációs lámpák nagyon hatékony eszközök a vörös fény terápiához. Nagy teljesítményű LED-eket használ kettős chipes technológiával és villogásmentes meghajtókkal. Legfőbb előnye a 3.0 generációval szemben az alacsonyabb ár.

TOVÁBB >>

 

MITO LIGHT® GENERATION 3.0

Új továbbfejlesztett lámpáink

Az új MITO LIGHT® 3.0 generáció lámpái a legigényesebbek számára készültek. Az újdonságok közé tartozik az időzítő funkció, a továbbfejlesztett LED technológia, az új fényspektrum 4 hullámhosszal, valamint az erősebb besugárzás nagyobb távolságból is, valamint a nagyobb méret, az új luxus kialakítás és a nagyobb számú LED.

TOVÁBB >>

 

TARTOZÉKOK

Új termék!

Többfunkciós állványok tökéletes megoldás fizioterapeuták vagy masszőrök számára, vagy az otthoni panelekhez.

TOVÁBB >>

Vörös Fény Terápia | Motor: WP | Sablon: Netstilus | Kinézet: K@tilla | Tartalom: Jakobsen Anita kizárólagos magyarországi forgalmazó

Ez az oldal a MITO LIGHT kizárólagos magyarországi forgalmazójának weboldala | Vörös Fény Terápia Adatkezelési tájékoztató Vörös Fény Terápia sejtregeneráció, gyulladás csökkentés

Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldal „cookie”-kat (sütiket) használ. Fontos azonban tudni, hogy ezek semmilyen adatot nem tárolnak illetve küldenek az oldal látogatóiról vagy böngészési szokásairól, csak is az oldal használatát segítik. Weboldalunk használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Ha mégsem szeretné akkor az internetböngésző beállításainak megváltoztatásával a sütik küldése letiltható!

Sitemap | Oldaltérkép | Terméktérkép | Bejegyzéstérkép

2022 - 2023 © Vörös Fény Terápia