JakobsenRED Phoenix MAX BIO 1200-életnagyságú panel


995.000 Ft

783 465 Ft+áfa

Klikk a további információkért

Felhasználási területek: Teljes test kezelése életnagyságban

Indítsa wellness utazását a rendkívüli 600 Dual LED -es, 7 egyedi hullámhossz kombinációjú JakobsenRED Phoenix MAX BIO életnagyságú panellel. Az innováció csúcsa, páratlan wellness-élményt nyújt, amely túlmutat a megszokotton. Az Ön általános jólétének ápolására úgy terveztük, hogy támogassa annak különböző aspektusait, beleértve az alvást, a hangulatot, és a fizika / kognitív frissességet. Mindössze 10-15 perc alatt hozzájárulhat az izmok, az ízületek és a mély szövetek regenerálódásához test szerte. így értékes kiegészítője az élsportolók és a fitnesz szerelmesei számára is.  Akár edzés előtt a teljesítmény optimalizálása érdekében, akár edzés után a regenerálódás elősegítésére alkalmazzák szívesen.  MAX BIO 600-as vörös fényterápiás panelünk, olyan megújító élményt biztosít, amely segít újjáéleszteni átfogóan az elmét, lelket, testet és a bőrt. Előnyei kiterjednek a masszázs utáni ülésekre is, megsegítve a regenerációt és támogatva az általános felépülő folyamatokat. A JakobsenRED Phoenix 600 LED-es modellünk Európában valóban kivételes vörös fényterápiás panelként megkülönböztetett, új mércét állít fel azzal, hogy példátlan vörös fényélményt nyújt 7 egyedi hullámhossz variánsának köszönhetően a wellness- és fitneszlétesítmények, valamint a vörös fényterápia legmagasabb szintjét kereső igényes vásáró számára. 

 

 

 


Információ az előrendelésről!

Az "utángyártás alatt" címkével megjelölt lámpáink igény esetén előrendelhetők, hogy semmiképpen ne maradjon le megálmodott lámpájáról. Előrendelés esetén csak az 50 % -át kell kifizetnie a terméknek, a fennmaradó 50 % -ot pedig akkor, amikor az már a raktárunkban van és átadásra kerül az Ön részére. Előrendelési szándék esetén a gyorsabb ügyintézés érdekében, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy emailban.

JakobsenRED Phoenix MAX BIO 600  LED

Életnagyságú panel, kék fénnyel – 7 hullámhosszal otthonába, fitnesz, wellness részlegekbe

Felhasználási területek: Teljes test kezelése életnagyságban

Indítsa wellness utazását a rendkívüli 600 Dual LED -es, 7 egyedi hullámhossz kombinációjú JakobsenRED Phoenix MAX BIO életnagyságú panellel. Az innováció csúcsa, páratlan wellness-élményt nyújt, amely túlmutat a megszokotton. Az Ön általános jólétének ápolására úgy terveztük, hogy támogassa annak különböző aspektusait, beleértve az alvást, a hangulatot, és a fizika / kognitív frissességet. Mindössze 10-15 perc alatt hozzájárulhat az izmok, az ízületek és a mély szövetek regenerálódásához test szerte. így értékes kiegészítője az élsportolók és a fitnesz szerelmesei számára is.  Akár edzés előtt a teljesítmény optimalizálása érdekében, akár edzés után a regenerálódás elősegítésére alkalmazzák szívesen.  MAX BIO 600-as vörös fényterápiás panelünk, olyan megújító élményt biztosít, amely segít újjáéleszteni átfogóan az elmét, lelket, testet és a bőrt. Előnyei kiterjednek a masszázs utáni ülésekre is, megsegítve a regenerációt és támogatva az általános felépülő folyamatokat. A JakobsenRED Phoenix 600 LED-es modellünk Európában valóban kivételes vörös fényterápiás panelként megkülönböztetett, új mércét állít fel azzal, hogy példátlan vörös fényélményt nyújt 7 egyedi hullámhossz variánsának köszönhetően a wellness- és fitneszlétesítmények, valamint a vörös fényterápia legmagasabb szintjét kereső igényes egyének számára. 

Vörös fénytechnológia innovációját megtestesítő MAX BIO 600-as vörös fényterápiás panelünk a következő extra kényelmi funkciókkal ellátott:

Multi-spektrális vörös fény technológia

Vörös fényterápiás lámpáink minden egyes szériáját a nap multi- spektrumú ragyogása ihlette. Európában megkülönböztetve magunkat, a 7 leghatékonyabbnak tartott  hullámhossz teljesen egyedi kombinációját biztosítjuk, magas  hatékonysággal;  elszakadva ezáltal a legtöbb vállalat által elfogadott 2 spektrumú hagyománytól.

7 egyedi hullámhossz kombináció mérnökök által gondosan megtervezett arányban

7 különböző hullámhossz dinamikus fúzióját kínálja beleértve választás szerint vagy az élénkítő  480 nm-es kék fényt a test természetes ritmusának, a mentális és fizikai jól-lét, és a problémás bőr megtámogatását. Vagy a legújabb NIR fény csodát az 1060-as nanométert, mely a mélyszövetek, izmok, ízületek regenerációjához járulhat hozzá.

2 spektrum variáns választható: 

“A” verzió erős fizikai igénybevételre, regeneráció támogatására:

3 vörös fény spektrum : 630 nm, 660 nm, 670 nm

4 közeli infravörös fény: 810 nm, 830 nm, 850 nm, legújabb, igen hosszan behatoló 1060 nanométer, mely csak  a JakobsneRED-nél elérhető kontinensünkön. 

Ez a verzió az 1060-as nanométer NIR fény beépítése miatt extra költséggel jár. Csak előrendelésre gyártjuk exkluzivitása miatt. Pontos részletekért kérem vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. 

“B”verzió a wellness rajongóinak, az általános  jól-lét állapot megsegítésére

3 vörös fény spektrum : 630 nm, 660 nm, 670 nm

3 közeli infravörös fény: 810 nm, 830 nm, 850 nm

1 kék fény: 480 nm

Rengeteg extra kényelmi funkcióval felszerelve gondoskodunk a felhasználók maximális kényelméről.   Kezelheti mobiljára letölthető JakobsenRED  applikációval, multifunkciós LCD vezérléssel, mellyel egyedi beállításokat alkalmazhat vörös fényezéshez. Külön állítható a vörös és a közeli infravörös + kék fény erőssége,( sűrűsége), ami igazi bónusz kezdő fényezőknek, illetve érzékeny bőrűeknek; teljesen személyre szabható  megvilágítást biztosít. Szabályozható mindemellett  a frekvencia, és az időzítés, mindezen funkciók  távirányító és  JakobsenRED applikáció kényelmével is vezérelhetők.

 

TUDTA?

Minél több hullámhosszt bocsát ki vörös fény lámpánk annál jobban tudjuk  a napfény érzetét imitálni, átélni – jobb eredményeket elérve ezáltal. Minél nagyobb egy vörös fény  panel, annál nagyobb testfelületet vagyunk képesek megvilágítani vele, ezáltal több fényenergiát képes befogadni szervezetünk, ami intenzívebb vörös fény élményt biztosít.

CÉGEKNEK: 

Vásárlás esetén igény szerint marketing támogatást nyújtunk, mely tartalmaz egy egyéni e-mail küldést vásárlóinknak, hogy segítsen népszerűsíteni vállalkozását, weboldalunkon kiemelt ügyfélként helyet kap cége reklámozására. Emellett brosúrákat, hogy segítsen az ügyfeleknek bemutatni, használni a panelt. Továbbá viszonteladási lehetőséget tudunk biztosítani wellness /fitnesz recepcióján katalógust elhelyezve választhatnak vendégei otthonokba tervezett lámpa kínálatunkból. 

Minél több hullámhosszt bocsát ki vörös fény lámpánk annál jobban tudjuk  a napfény érzetét imitálni, átélni – jobb eredményeket elérve ezáltal. Minél nagyobb egy vörös fény  panel, annál nagyobb testfelületet vagyunk képesek megvilágítani vele, annál több fényenergiát képes befogadni szervezetünk, ami intenzívebb vörös fény élményt biztosít.

 

Méret: 180 cm x  30 cm x 6.5cm
LED szám: 1200 db 5W, 42 mil

Teljesítménysűrűség:
210 mw/cm² LED felületén
170 mw/cm² 15 cm távolságra

Lencse sugárszög: 30 fok
Bemeneti feszültség: 100-240V 50/60Hz

Hullámhosszok:

vörös fény : 630nm, 660nm 670nm

közeli infravörös fény: 810nm, 830nm, 850nm,  (1060 nm)

kék fény: 480nm

No flicker: villódzásmentes
Súly: 21.5 kg
Garancia: 3 év
Elégedettségi garancia: 60 nap

Élettartam: 100.000 óra

 

EXTRÁK:

JakobsenRED applikáció – töltse le mobil telefonjára, vezérelje vörös fény lámpáját az app-ről!

1. színes LCD kijelző
2. állítható frekvencia
3. állítható fénysűrűség  1-100%-ig : Külön-külön állítható a vörös és a közeli infravörös fény fényerőssége. Kimondottan érzékeny bőrűeknek, kezdő vörös fényezőknek  egy igazán kedvező funkció.

4. hullámhossz választás:

Három opció lehetséges: csak a vörös fény használata, csak a közeli infravörös és kék fény  alkalmazása, avagy mindhárom spektrum együttes használata. A maximális hatás elérésének érdekében a három fény együttes alkalmazása a javasolt, mivel szinergikusan hatnak egymásra. A hosszabb hullámhosszok felerősítik a rövidebb hullámhosszok hatását.

5.Impulzus választható: 1-10000hz között.
6. távirányító -elem nem tartozék

CR3032 gombelemmel működik

7. Falra rögzíthető alkalmazás mód (tartozék)

Külön rendelhető távvezérlésű motorikus állvánnyal rendelhető, mely vízszintes függesztés kényelmét kínálja-

8. állitható idő: 1-30 percig

9. EMF kibocsátás: 0.0 µT @ 4”

10. Pulzáló mód

 

 

 

 

Fontos információk!JakobsenRED vörös fény termékek

• A JakobsenRED vörös fény termékei mindamellet, hogy FDA, CE, RoHS tanúsítványokkal rendelkeznek, igen komoly minőségellenőrzésen mennek át nem orvostechnikai eszközök.

• Az oldalon található információk nem szolgálnak diagnózis felállítására, sem a JakobsenRED termékek hatékonyságának bizonyítására, nem helyettesítik az orvossal való személyes konzultációt, sem az orvosi segítségnyújtást. Oldalunk írásai továbbá nem orvosi tanácsként íródtak, sem betegségek megelőzésére - kizárólag a vörös fény hatásainak/ feltételezett hatásainak bemutatása céljából információként szolgál a weboldal tartalma.

• Kérjük mindig forduljon orvosához egészségügyi panasz esetén. Gyermekek 3 éves kor alatt, magatehetetlen emberek, idős emberek felügyelet nélkül nem használhatják a vörös fény terápiás eszközeinket!


A garancia érvényesítéséről!

A garancia érvényesíthetősége miatt kérjük a csomagolás mindkét kartondobozát megtartani, ugyanis csak így az eredeti csomagolásban lehet biztonságosan szállítani a lámpákat. Ennek hiányában a lámpa nem szállítható!

Figyelmeztetés!

A vörös fény terápia egy csodálatos dolog - de nem mindenkinek vagy nem minden problémára jó.. Néhány ok, amiért a PBM nem biztos, hogy az Ön számára megfelelő:

• Olyan gyógyszert szed, amely fényérzékennyé teszi.
• Migrénje vagy rohamai vannak, amelyeket erős fény vált ki.
• Ön bipoláris zavarban szenved, amelyet bizonyos esetekben köztudottan befolyásol a fényhatás.
• Ön terhes.
• Három éves kor alatt nem használható!
• Nem használhatják magatehetetlen, idős emberek, gyermekek felügyelet nélkül! Javasolt ez esetekben az elüzetes orvosi konzultáció!
• Ne használja a készüléket, alkohol, kábítószer, nyugtató befolyása alatt.
• Ne használja nyílt seben, ismeretlen eredetű bőrbetegség esetén.

Az vörös fénynek van néhány fantasztikus előnye és hatása, de nem mindenkinek jó mindig. Mint minden erőteljes kezelésnél, itt is megfelelő gondossággal kell eljárni, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez a megfelelő választás az Ön számára.


Bármilyen egészségügyi kétely esetén forduljon orvosához!


Előrendelés menete!

Amit az előrendelésről mindenképpen tudni kell!

Utángyártás alatt lévő lámpáink igény esetén előrendelhetők, hogy ne maradjon le megálmodott lámpájáról.

Előrendelés esetén csak az 50 % -át kell kifizetnie a terméknek, a második 50 % -ot pedig amikor az már a raktárunkban van és átadásra kerül az Ön részére.

Várható szállítás 3-6 hét.

Előrendelési szándék esetén kérem vegye fel velünk a kapcsolatot:
info@vorosfeny.hu


Ha további kérdése lenne az előrendeléssel kapcsolatban, várjuk megkeresését elérhetőségeink valamelyikén!


 

« Vissza az előző oldalra
Termékkatagóriák

Pénzvisszafizetési garancia!

Ha bármilyen okból nem elégedett a termékkel,
semmi gond!
Minden termékre 60 napos pénzvisszafizetési garanciát kínálunk.

A garancia érvényesítéséről!
A garancia érvényesíthetősége miatt kérjük a csomagolás mindkét kartondobozát megtartani, ugyanis csak így az eredeti csomagolásban lehet biztonságosan szállítani a lámpákat. Ennek hiányában a lámpa nem szállítható!
PARTNERPROGRAM

Ha Ön masszőr, fizioterapueta, kozmetikus, természetgyógyász, vagy csak érdekli a vörös fény terápia, és szeretne viszonteladó lenni, kérem, lépjen kapcsolatba velem, hogy további információkat kapjon ennek folyamatáról.


60 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA!


INGYENES / GYORS SZÁLLÍTÁS RAKTÁRKÉSZLETEN LÉVŐ TERMÉKEINKRE


 

JakobsenRED-ben számos ismert személyiség bízik,
akik csúcsminőségű wellness megoldásokat keresnek.

TOVÁBBI RÉSZLETEK

BÁRMILYEN FELMERÜLŐ KÉRDÉS ESETÉN
KERESSEN MINKET BIZALOMMAL!

Elérhetőségeink:

Telefonos ügyfélszolgálat - Hétfő-péntek: 9.00-12.00-ig valamint 15.00-18.00 óráig!
Telefon: 00 36 572 55 19 | E-mail: info@vorosfeny.hu

 

JAKOBSENRED PHOENIX TERMÉKEK

Vörös Fény terápia plusz

JakobsenRED csúcs paneljei. Világszinten ritkaság, Európában egyedülállóan 5 hullámhosszal, köztük a 810-es nanométerrel!

TOVÁBB >>

 

Mi alapján válasszak fényterápiás panelt, melyik nekem az ideális?
Tovább olvasok >>


JAKOBSENRED VÖRÖS FÉNY LÁMPÁK

JAKOBSENRED vörös fény csúcs panelek

Az oldalon található információk nem szolgálnak diagnózis felállítására, sem a JakobsenRED termékek hatékonyságának bizonyítására, nem helyettesítik az orvossal való személyes konzultációt, sem az orvosi segítségnyújtást. Oldalunk írásai továbbá nem orvosi tanácsként íródtak, sem betegségek megelőzésére – kizárólag a vörös fény hatásainak/ feltételezett hatásainak bemutatása céljából információként szolgál a weboldal tartalma.

 

Vörös Fény Terápia | Motor: WP | Sablon: Netstilus | Kinézet: K@tilla | Tartalom: Jakobsen Anita Jakobsen Biohacking Kft.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldal „cookie”-kat (sütiket) használ. Fontos azonban tudni, hogy ezek semmilyen adatot nem tárolnak illetve küldenek az oldal látogatóiról vagy böngészési szokásairól, csak is az oldal használatát segítik. Weboldalunk használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Ha mégsem szeretné akkor az internetböngésző beállításainak megváltoztatásával a sütik küldése letiltható!

Sitemap | Oldaltérkép | Terméktérkép | Bejegyzéstérkép

2022 - 2024 © Vörös Fény Terápia

0
    A KOSÁR TARTALMA
    A kosár jelenleg üres!Vásárlás megkezdése