JakobsenRED Phoenix MAX Midi 60 LED – 5 hullámhossz


Ár: 185.000 Ft


Felhasználási terület: célzott, lokális megvilágításra-használható mini panelként

Kompakt mérete ellenére 5 hullámhosszánál, nagy teljesítményénél fogva kiváló hatás elérhető vele. Wellness a bőrnek, a testnek, a léleknek kívül-belül.

Minden irányban 30 fokos szögben szórja a fény fotonokat,  így jóval nagyobb területet fed le, mint az aktuális mérete. Az egész arcot, mellkast, lefedi. Teljeskörű multi-infravörös és vörös fényterápiás mini panel. A kényelmes használat érdekében állítható szögű talppal.  5 hullámhossz kibocsátására képes a legtöbb gyártó megszokott 2 hullámhossza helyett, mivel a nap fénye is multispektrális. Minél több hullámhosszt bocsát ki vörös fény lámpánk annál jobb eredményeket érünk el vele. A legeredményesebb 3 közeli infravörös fényspektrumot, a 830 nm, a 850 nm és a még igen ritka 810-es nanométert, és 2 vörös fényspekrumot, a 630 nm és a 660 nanométert használja a lámpa. Élvezze a vörös fényezést otthona kényelméből vagy az irodájában.

Legkeresettebb modellünk íróasztal mellett ülő, elfoglalt üzletemberek, hektikus életet élők köreiben, akik az íróasztaluk kényelme mellett számítógépük elött ülve, munka közben  szeretnék  a vörös fény jótékony hatásait élvezni. Jakobsen Phoenix Midi 60 modellünk a Max sorozatunk legkisebb luxus lámpája. Biztosítja mindazt, amit a nagy “testvéreik” : dual LED-ek ( egy LED-be két hullámhossz beépítve), multifunkcionális LCD vezérlés,  állítható fényerősség, mely igazán fontos az egyedi érzékenység miatt Csakhogy párat említsek. Egy  igazi mini panel a “nagyok” eredményeivel, 5 hullámhosszal valóban kuriózum.

Ez a méretű mini panel, már használható úgy, akár egy nagy méretű társai,  képes hozni a nagy lámpák eredményeit. Kicsit  ugyan időigényesebb az alkalmazása, mivel át kell helyeznünk egyik testfelületről  a másikra. Sportolóknak is jó célt szolgál. Szívesen alkalmazzák él és szabadidősportolók  akár edzések elött és után is. Jót tesz az  izomzatnak,  ízületnek, szöveteknek.  Színvonalas szépségszalonok kínálnak LED fényterápiás kezeléseket anti-aging, bőrfeszesítés, bőrélénkítés, finom ránc csökkentés,  bőr feszessége, akár  szem alatti duzzanattokra. Cégünk által elérhetővé vált ezen eszközök egyszerű, otthoni használata is.  Célzott használatra ajánljuk, amennyiben lokalizált, kisebb területet szeretnénk megvilágítani, mint például az arc, mellkas, hát – kisebb területek, ahol szeretnénk érezni  a vörös fény kellemes érzetét testünkön. Használjuk reggelente, világítsuk meg vele az arcunk, mellkasunk, ha a napfelkeltét lekéstük, kellemes frissítő, ellazulást biztosít – ragyogó külsővel.  Lélekmegújító a napot vörös fénnyel kezdeni. Továbbá kimondottan jó hangulatot teremthet este vörös fény panelünkkel messzebbről, oldalról vagy hátunk mögé helyezve megvilágítani  a teret (nem célzottan magunk ). Becsempészve ezáltal a nyugtató, szervezetünk pihenésre, alvásra  felkészítő lemenő nap életérzését otthonunk zárt falai közé.  Kompakt méreténél fogva ideális utazáshoz, hordozáshoz. Mindössze 2.4 kg.

Méret: 28.5 cmx 21 cmx 6.5cm
LED szám: 60 db  5W
Professzionális dual LED: egy LED-be 2 fényhullámhossz építve

Teljesítménysűrűség: 219 mw/cm2 a LED felületén, 160 mw/cm2 15 cm.ről!
Lencse sugárszög: 30 fok
Bemeneti feszültség: 100-240V 50/60Hz

No flicker effect- (villódzásmentes)

5 hullámhossz: 2 vörös fény:630 nm, 660 nm, 3  közeli infravörös fény: 830 nm, 850 nm és a még igen ritka 810-es nanométer, melyet a legeredményesebb hullámhossznak tartanak szakértők.

EMF: Rendkívül alacsony nullához közeli érték.

Súly: 2.4 kg
Garancia: 3 év
Elégedettségi garancia: 60 nap

 


Termék árának alakulása az elmúlt 90 nap során

Kategóriák: ,

JakobsenRED Phoenix MAX Midi 60

Méret: 28.5 cmx 21 cmx 6.5cm
LED szám: 60 db  5W, 42 mil
Professzionális dual LED: egy LED-be 2 fényhullámhossz építve

Teljesítménysűrűség: 219 mw/cm2 a LED felületén, 160 mw/cm2 15 cm.ről!
Lencse sugárszög: 30 fok
Bemeneti feszültség: 100-240V 50/60Hz

5 hullámhossz: 2 vörös fény: 630 nm, 660 nm, 3  közeli infravörös fény: 830 nm, 850 nm és a még igen ritka 810-es   nanométer, melyet a legeredményesebb hullámhossznak tartanak szakértők.

EMF: Rendkívül alacsony nullához közeli érték.

No flicker effect (villódzásmentes)

Súly: 2.4 kg
Garancia: 3 év
Elégedettségi garancia: 60 nap

Élettartam: 50.000 óra

Extra:

1. A legmodernebb funkciókkal ellátott  színes LCD kijelző
2. állítható frekvencia
3. állítható fénysűrűség (fényerősség )1-100%-ig. Külön-külön állítható a vörös és a közeli infravörös fény fényerőssége. Kimondottan érzékeny bőrűeknek, kezdő vörös fényezőknek  egy igazán kedvező funkció.
4. hullámhossz választás:

Három opció lehetséges: csak a vörös fény használata, csak a közeli infravörös fény alkalmazása, avagy mindkettő spektrum együttes használata. A maximális hatás elérésének érdekében a két fény együttes alkalmazása a javasolt, mivel szinergikusan hatnak egymásra. A hosszabb hullámhosszok felerősítik a rövidebb hullámhosszok hatását.
5. állítható impulzus (pulzálás) : 1-10.000hz között.
6. távirányító
7. rögzíthető alkalmazás mód
8. állitható idő: 1-30 percig

 

A vörös és közeli infravörös 630+660+810+830+850 nanométeres fény együttes alkalmazása:

Ha öt hullámhosszúságú (630 nm, 660 nm, 810 nm, 830 nm és 850 nm) fénnyel világítunk meg a kívánt területet  egyszerre, valami hihetetlen dolog történik: a a hosszabb hullámhosszúak felerősítik a rövidebb hullámhosszúak hatását, így érjük el a legoptimálisabb eredményt vörös fény panelünkkel.

Csomag tartalma:

1x vörös fény panel
1x távirányító
1 x csatlakozó tápkábel
1 x ajtóra akasztáshoz kampó
2 x akasztó kábel
2 x akasztó csavar
1 x állítható csigarendszer
1 x védőszemüveg

Figyelem! A csomag nem tartalmazza a részletes felhasználói útmutatót, ezért azt ide klikkelve tudja letölteni!

Kérem figyelmesen olvassa el a használati útmutatót a helyes használathoz, a megfelelő hatás elérése érdekében! Túl rövid, vagy túl hosszú ideig tartó megvilágítással panelje teljesen hatástalan lehet!

Fontos információk!JakobsenRED vörös fény termékek

• A JakobsenRED vörös fény termékei mindamellet, hogy FDA, CE, RoHS tanúsítványokkal rendelkeznek, igen komoly minőségellenőrzésen mennek át nem orvostechnikai eszközök.

• Az oldalon található információk klinikai tudományos tanulmányok, javarészt a https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov orvosi könyvtár oldalon található szakcikkre alapult írás, a vörös fény terápia bizonyított és feltételezett hatásairól- némelyekhez további kutatások szükségesek.

• Az oldalon található információk nem szolgálnak diagnózis felállítására, sem a JakobsenRED termékek hatékonyságának bizonyítására, nem helyettesítik az orvossal való személyes konzultációt, sem az orvosi segítségnyújtást. Oldalunk írásai továbbá nem orvosi tanácsként íródtak, sem betegségek megelőzésére - kizárólag a vörös fény hatásainak/ feltételezett hatásainak bemutatása céljából információként szolgál a weboldal tartalma.

• Kérjük mindig forduljon orvosához egészségügyi panasz esetén. Gyermekek 3 éves kor alatt, magatehetetlen emberek, idős emberek felügyelet nélkül nem használhatják a vörös fény terápiás eszközeinket!


Larens kozmeceutikumok

• A Larens kozmeceutikumok...

• A webolodalon közölt információk...

• A termékek...

• A termékek hatása egyénenként eltérőek lehetnek.

Figyelmeztetés!

A vörös fény terápia egy csodálatos dolog - de nem mindenkinek vagy nem minden problémára jó.. Néhány ok, amiért a PBM nem biztos, hogy az Ön számára megfelelő:

• Olyan gyógyszert szed, amely fényérzékennyé teszi.
• Migrénje vagy rohamai vannak, amelyeket erős fény vált ki.
• Ön bipoláris zavarban szenved, amelyet bizonyos esetekben köztudottan befolyásol a fényhatás.
• Ön terhes.
• Három éves kor alatt nem használható!
• Nem használhatják magatehetetlen, idős emberek, gyermekek felügyelet nélkül! Javasolt ez esetekben az elüzetes orvosi konzultáció!
• Ne használja a készüléket, alkohol, kábítószer, nyugtató befolyása alatt.
• Ne használja nyílt seben, ismeretlen eredetű bőrbetegség esetén.

Az vörös fénynek van néhány fantasztikus előnye és hatása, de nem mindenkinek jó mindig. Mint minden erőteljes kezelésnél, itt is megfelelő gondossággal kell eljárni, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez a megfelelő választás az Ön számára.


Bármilyen egészségügyi kétely esetén forduljon orvosához!


Előrendelés menete!

Amit az előrendelésről mindenképpen tudni kell!

Utángyártás alatt lévő lámpáink igény esetén előrendelhetők, hogy ne maradjon le megálmodott lámpájáról.

Előrendelés esetén csak az 50 % -át kell kifizetnie a terméknek, a második 50 % -ot pedig amikor az már a raktárunkban van és átadásra kerül az Ön részére.

Várható szállítás 3-6 hét.

Előrendelési szándék esetén kérem vegye fel velünk a kapcsolatot:
info@vorosfeny.hu


Ha további kérdése lenne az előrendeléssel kapcsolatban, várjuk megkeresését elérhetőségeink valamelyikén!


 

« Vissza az előző oldalra

Pénzvisszafizetési garancia!

 

Ha bármilyen okból nem elégedett a termékkel,
semmi gond!
Minden termékre 60 napos pénzvisszafizetési garanciát kínálunk.

 

PARTNERPROGRAM

Ha Ön masszőr, fizioterapueta, kozmetikus, természetgyógyász, vagy csak érdekli a vörös fény terápia, és szeretne viszonteladó lenni, kérem, lépjen kapcsolatba velem, hogy további információkat kapjon ennek folyamatáról.


60 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA!


MINDEN JAKOBSENRED TERMÉKÜNKRE 3 ÉV GARANCIÁT VÁLLALUNK


INGYENES / GYORS SZÁLLÍTÁS RAKTÁRKÉSZLETEN LÉVŐ TERMÉKEINKRE


BÁRMILYEN FELMERÜLŐ KÉRDÉS ESETÉN
KERESSEN MINKET BIZALOMMAL!

Elérhetőségeink:

Telefonos ügyfélszolgálat - Hétfő-péntek: 9.00-12.00-ig valamint 15.00-18.00 óráig!
Telefon: 06 70 572 55 19 | E-mail: info@vorosfeny.hu

 

JAKOBSENRED PHOENIX TERMÉKEK

Vörös Fény terápia plusz

JakobsenRED csúcs paneljei. Világszinten ritkaság, Európában egyedülállóan 5 hullámhosszal, köztük a 810-es nanométerrel!

TOVÁBB >>

 

Mi alapján válasszak fényterápiás panelt, melyik nekem az ideális?
Tovább olvasok >>


JAKOBSENRED VÖRÖS FÉNY LÁMPÁK

JAKOBSENRED vörös fény csúcs panelek

Az oldalon található információk nem szolgálnak diagnózis felállítására, sem a JakobsenRED termékek hatékonyságának bizonyítására, nem helyettesítik az orvossal való személyes konzultációt, sem az orvosi segítségnyújtást. Oldalunk írásai továbbá nem orvosi tanácsként íródtak, sem betegségek megelőzésére – kizárólag a vörös fény hatásainak/ feltételezett hatásainak bemutatása céljából információként szolgál a weboldal tartalma.

 

Vörös Fény Terápia | Motor: WP | Sablon: Netstilus | Kinézet: K@tilla | Tartalom: Jakobsen Anita Jakobsen Biohacking Kft.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldal „cookie”-kat (sütiket) használ. Fontos azonban tudni, hogy ezek semmilyen adatot nem tárolnak illetve küldenek az oldal látogatóiról vagy böngészési szokásairól, csak is az oldal használatát segítik. Weboldalunk használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Ha mégsem szeretné akkor az internetböngésző beállításainak megváltoztatásával a sütik küldése letiltható!

Sitemap | Oldaltérkép | Terméktérkép | Bejegyzéstérkép

2022 - 2023 © Vörös Fény Terápia

>
0
    A KOSÁR TARTALMA
    A kosár jelenleg üres!Vásárlás megkezdése