JakobsenRED Phoenix MAX 300 LED – 6 hullámhossz


Ár: 565.000 Ft

A termék vételára az ÁFA összegét magába foglalja!
Most bevezető áron!

Felhasználási terület: teljes test

Teljes test megvilágítására alkalmas, 30 cm széles, gigantikus modell. A legkeresettebb panelje  a JakobsenRED termékcsaládnak. 

Mindent  felülmúló vörös fény élményt bitosít. Minden irányban 30 fokos szögben szórja a fény fotonokat,  így jóval nagyobb területet fed le, mint az aktuális mérete. Valóban a legigényesebb vásárlóknak – Önnek készült. Az egész törzset, csípőt, felsőcombot lefedi.   Hatalmas intenzitással, multifunkciós érintőképernyős vezérléssel személyre szabhatja vörös fényterápiáját saját igénye szerint. Üzletemberek,  sportolók, hektikus életmódot élők elsődleges választása. Igazi wellness a bőrnek, a testnek, a léleknek kívül-belül.

JakobsenRED Phoenix MAX 300-as vörös fény lámpánk exkluzív kivitelű teljeskörű multi-infravörös és vörös fényterápiás óriási panel. Mivel a nap fénye is multispektrális, ezért vörös fény lámpáinkat úgy fejlesztettük ki, hogy a maximális 5 hullámhossz kibocsátására legyenek képesek a legtöbb gyártó megszokott 2 hullámhossza helyett.  Mivel minél több hullámhosszt bocsát ki vörös fény lámpánk annál jobban tudjuk  a napfény érzetét mimikálni, átélni – maximális eredményeket elérve ezáltal. 

A legeredményesebb 2 vörös fényspekrumot, a 630 nm és a 660 nanométert,  3 közeli infravörös fényhullámhosszt használja a lámpa, a 830 nm, a 850 nm és a még igen ritka 810-es nanométert, mely szakértők szerint a legeffektívebb hullámhossz. Élvezze a vörös fényezést otthona kényelméből!

Biohackerek, egészségtudatos emberek, hektikus életmódot élő vezetők, menedzserek mellett szívesen alkalmazzák él és szabadidősportolók akár edzések elött és után is. Fitness és  wellness centrumokba, chill out room-ok létrehozásához is tökéletes választás. Jó az izomzatnak,  ízületnek, szöveteknek. Jót tesz a hangulatnak, alvásnak, felfrissít, ellazít, feltölt-egyszerűen feldobja mindennapjaink. Minél nagyobb egy vörös fény  panel, annál nagyobb testfelületet vagyunk képesek megvilágítani vele, annál több fényenergiát képes befogadni szervezetünk, ami intenzívebb vörös fény élményt biztosít.

 

Méret: 92cmx30cmx6cm
LED szám: 300Pcs 5W

Professzionális dual LED: egy LED-be 2 fényhullámhossz építve
Lencse sugárszög: 30 fok
Bemeneti feszültség: 100-240V 50/60Hz

6 hullámhossz:

3 vörös fény: 630nm, 660nm, 670 nm,

3 közeli infravörös fény:  830nm, 850nm és a még igen ritka 810-es nanométer mely szakértők szerint a legeredményesebb fényhullámhossz

EMF: Rendkívül alacsony nullához közeli érték.

NO flicker effect: ( villódzásmenetes)

A JakobsenRED luxus panelje, a valaha létrehozott egyik legfejlettebb vörös fényterápiás eszköz,  csúcs minőségben: multifunkciós LCD vezérlés, távirányítóval, hatalmas teljesítménysűrűséggel, (186 mw/cm2 15 cm-ről ) 5 hullámhosszal! Külön-külön állítható a vörös és a közeli infravörös fény erőssége. Érzékeny bőrűeknek, kezdő vörös fényezőknek egy igazán kedvező funkció.

Súly: 10.5kg
Garancia: 3 év
Elégedettségi garancia: 60 nap

VILÁGSZÍNTEN RITKASÁG, EURÓPÁBAN EGYEDÜLÁLLÓ AZ 5 HULLÁMHOSSZ A 810-ES NANOMÉTERREL!

 


Raktár állapot: Engedélyezett utánrendelésre

Termék árának alakulása az elmúlt 90 nap során

Kategóriák: ,

JakobsenRED Phoenix MAX 300

Felhasználási terület

Teljes test megvilágítására alkalmas, 30 cm széles, gigantikus modell. Sportolók, üzletemberek, a legigényesebb vásárlók elsődleges választása a JakobsenRED családnak. Mindent  felülmúló vörös fény élményt ad, hatalmas intenzitással,  az öt legeredményesebb fényhullámhosszt használva. Minden irányban 30 fokos szögben szórja a fény fotonokat,  így jóval nagyobb területet fed le, mint az aktuális mérete. Az egész törzset, csípőt, felsőcombot lefedi.   Az egyik legmodernebb LCD vezérléssel a vörös fény piacon, rengeteg extra kényelmi funkcióval, valóban  a luxust kereső vásárlóknak – Önnek- készült.  Fitness és  wellness centrumokba, chill out room-ok létrehozásához tökéletes választás. A teljes testre kiterjedő robusztus vörös fény lámpák alkalmazása csodálatos életérzést biztosít mindennapjaihoz.  Minél nagyobb egy vörös fény  panel, annál nagyobb testfelületet vagyunk képesek megvilágítani vele, ami intenzívebb vörös fény élményt biztosít.

 

Méret: 92cmx30cmx6cm
LED szám: 300 db  5W, 42 mil

Professzionális dual LED: egy LED-be 2 fényhullámhossz építve

Teljesítménysűrűség: 219 mw/cm2 a LED felületén, 189 mw/cm2 15 cm.ről!

Lencse sugárszög: 30 fok
Bemeneti feszültség: 100-240V 50/60Hz

A JakobsenRED luxus panelje, a valaha létrehozott egyik legfejlettebb vörös fényterápiás eszköz,  csúcs minőségégben: multifunkciós LCD vezérlés, távirányítóval, hatalmas teljesítménysűrűséggel, (189 mw/cm2 15 cm-ről ) 5 hullámhosszal!

6 hullámhossz:

3 vörös fény 630 nm, 660 nm, 670 nm

3 közeli infravörös fény: 830 nm, 850 nm és a még igen ritka 810-es nanométer, melyet a legeredményesebb fényspektrumnak tartanak a szakértők.

EMF: Rendkívül alacsony nullához közeli érték.

NO flicker effect: (villódzásmentes)

Garancia: 3 év
Elégedettségi garancia: 60 nap

Élettartam: 50,000 óra

Extra:

1. színes LCD kijelző
2. állítható frekvencia
3. állítható fényerősség (fénysűrűség) 1-100%-ig Külön-külön állítható a vörös és a közeli infravörös fény fényerőssége. Kimondottan érzékeny bőrűeknek, kezdő vörös fényezőknek  egy igazán kedvező funkció.
4. hullámhossz választás:

Három opció lehetséges: csak a vörös fény használata, csak a közeli infravörös fény alkalmazása, avagy mindkettő spektrum együttes használata. A maximális hatás elérésének érdekében a két fény együttes alkalmazása a javasolt, mivel szinergikusan hatnak egymásra. A hosszabb hullámhosszak felerősítik a rövidebb hullámhosszak behatolását..

5.Impulzus választható: 1-10000hz között.
6. távirányító
7. Rögzíthető alkalmazás mód
8. állitható idő: 1-30 percig

A vörös és közeli infravörös 630+660+670 nm+810+830+850 nanométeres fény együttes alkalmazása: 

Ha öt hullámhosszúságú (630 nm, 660 nm, 670 nm, 810 nm, 830 nm és 850 nm) fénnyel világítunk meg egy kezelendő területet  egyszerre, valami hihetetlen dolog történik: a a hosszabb hullámhosszúak felerősítik a rövidebb hullámhosszúak hatását, így érjük el a legoptimálisabb eredményt vörös fény panelünkkel.

Csomag tartalma:

1x vörös fény panel
1x távirányító
1 x csatlakozó tápkábel
1 x ajtóra akasztáshoz kampó
2 x akasztó kábel
2 x akasztó csavar
1 x állítható csigarendszer
1 x védőszemüveg

Figyelem! A csomag nem tartalmazza a részletes felhasználói útmutatót, ezért azt innen tudja letölteni:

Kérem figyelmesen olvassa el a használati útmutatót a helyes használathoz, a megfelelő hatás elérése érdekében! Túl rövid, vagy túl hosszú ideig tartó megvilágítással panelje teljesen hatástalan lehet!

 

 

Fontos információk!JakobsenRED vörös fény termékek

• A JakobsenRED vörös fény termékei mindamellet, hogy FDA, CE, RoHS tanúsítványokkal rendelkeznek, igen komoly minőségellenőrzésen mennek át nem orvostechnikai eszközök.

• Az oldalon található információk klinikai tudományos tanulmányok, javarészt a https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov orvosi könyvtár oldalon található szakcikkre alapult írás, a vörös fény terápia bizonyított és feltételezett hatásairól- némelyekhez további kutatások szükségesek.

• Az oldalon található információk nem szolgálnak diagnózis felállítására, sem a JakobsenRED termékek hatékonyságának bizonyítására, nem helyettesítik az orvossal való személyes konzultációt, sem az orvosi segítségnyújtást. Oldalunk írásai továbbá nem orvosi tanácsként íródtak, sem betegségek megelőzésére - kizárólag a vörös fény hatásainak/ feltételezett hatásainak bemutatása céljából információként szolgál a weboldal tartalma.

• Kérjük mindig forduljon orvosához egészségügyi panasz esetén. Gyermekek 3 éves kor alatt, magatehetetlen emberek, idős emberek felügyelet nélkül nem használhatják a vörös fény terápiás eszközeinket!


Larens kozmeceutikumok

• A Larens kozmeceutikumok...

• A webolodalon közölt információk...

• A termékek...

• A termékek hatása egyénenként eltérőek lehetnek.

Figyelmeztetés!

A vörös fény terápia egy csodálatos dolog - de nem mindenkinek vagy nem minden problémára jó.. Néhány ok, amiért a PBM nem biztos, hogy az Ön számára megfelelő:

• Olyan gyógyszert szed, amely fényérzékennyé teszi.
• Migrénje vagy rohamai vannak, amelyeket erős fény vált ki.
• Ön bipoláris zavarban szenved, amelyet bizonyos esetekben köztudottan befolyásol a fényhatás.
• Ön terhes.
• Három éves kor alatt nem használható!
• Nem használhatják magatehetetlen, idős emberek, gyermekek felügyelet nélkül! Javasolt ez esetekben az elüzetes orvosi konzultáció!
• Ne használja a készüléket, alkohol, kábítószer, nyugtató befolyása alatt.
• Ne használja nyílt seben, ismeretlen eredetű bőrbetegség esetén.

Az vörös fénynek van néhány fantasztikus előnye és hatása, de nem mindenkinek jó mindig. Mint minden erőteljes kezelésnél, itt is megfelelő gondossággal kell eljárni, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez a megfelelő választás az Ön számára.


Bármilyen egészségügyi kétely esetén forduljon orvosához!


Előrendelés menete!

Amit az előrendelésről mindenképpen tudni kell!

Utángyártás alatt lévő lámpáink igény esetén előrendelhetők, hogy ne maradjon le megálmodott lámpájáról.

Előrendelés esetén csak az 50 % -át kell kifizetnie a terméknek, a második 50 % -ot pedig amikor az már a raktárunkban van és átadásra kerül az Ön részére.

Várható szállítás 3-6 hét.

Előrendelési szándék esetén kérem vegye fel velünk a kapcsolatot:
info@vorosfeny.hu


Ha további kérdése lenne az előrendeléssel kapcsolatban, várjuk megkeresését elérhetőségeink valamelyikén!


 

« Vissza az előző oldalra

Pénzvisszafizetési garancia!

 

Ha bármilyen okból nem elégedett a termékkel,
semmi gond!
Minden termékre 60 napos pénzvisszafizetési garanciát kínálunk.

 

PARTNERPROGRAM

Ha Ön masszőr, fizioterapueta, kozmetikus, természetgyógyász, vagy csak érdekli a vörös fény terápia, és szeretne viszonteladó lenni, kérem, lépjen kapcsolatba velem, hogy további információkat kapjon ennek folyamatáról.


60 NAPOS VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA!


MINDEN JAKOBSENRED TERMÉKÜNKRE 3 ÉV GARANCIÁT VÁLLALUNK


INGYENES / GYORS SZÁLLÍTÁS RAKTÁRKÉSZLETEN LÉVŐ TERMÉKEINKRE


BÁRMILYEN FELMERÜLŐ KÉRDÉS ESETÉN
KERESSEN MINKET BIZALOMMAL!

Elérhetőségeink:

Telefonos ügyfélszolgálat - Hétfő-péntek: 9.00-12.00-ig valamint 15.00-18.00 óráig!
Telefon: 06 70 572 55 19 | E-mail: info@vorosfeny.hu

 

JAKOBSENRED PHOENIX TERMÉKEK

Vörös Fény terápia plusz

JakobsenRED csúcs paneljei. Világszinten ritkaság, Európában egyedülállóan 5 hullámhosszal, köztük a 810-es nanométerrel!

TOVÁBB >>

 

Mi alapján válasszak fényterápiás panelt, melyik nekem az ideális?
Tovább olvasok >>


JAKOBSENRED VÖRÖS FÉNY LÁMPÁK

JAKOBSENRED vörös fény csúcs panelek

Az oldalon található információk nem szolgálnak diagnózis felállítására, sem a JakobsenRED termékek hatékonyságának bizonyítására, nem helyettesítik az orvossal való személyes konzultációt, sem az orvosi segítségnyújtást. Oldalunk írásai továbbá nem orvosi tanácsként íródtak, sem betegségek megelőzésére – kizárólag a vörös fény hatásainak/ feltételezett hatásainak bemutatása céljából információként szolgál a weboldal tartalma.

 

Vörös Fény Terápia | Motor: WP | Sablon: Netstilus | Kinézet: K@tilla | Tartalom: Jakobsen Anita Jakobsen Biohacking Kft.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldal „cookie”-kat (sütiket) használ. Fontos azonban tudni, hogy ezek semmilyen adatot nem tárolnak illetve küldenek az oldal látogatóiról vagy böngészési szokásairól, csak is az oldal használatát segítik. Weboldalunk használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Ha mégsem szeretné akkor az internetböngésző beállításainak megváltoztatásával a sütik küldése letiltható!

Sitemap | Oldaltérkép | Terméktérkép | Bejegyzéstérkép

2022 - 2023 © Vörös Fény Terápia

>
0
    A KOSÁR TARTALMA
    A kosár jelenleg üres!Vásárlás megkezdése